Mens Tennis Forums banner

Gasquet wycofał się z emerytury

2.3K views 26 replies 20 participants last post by  Lucas_4ever  
#1 ·
Wróciliśmy

#3 ·
Właśnie zauważyłem, że wygląda to tak, jakby Włosi uprawiali stosunek płciowy, świetny marketing

#5 ·
Właśnie zauważyłem, że sprawili, że wygląda to tak, jakby Włosi uprawiali stosunek płciowy, świetny marketing
Wygląda również na to, że Stef macza palce w tyłku Papamichaila. Despina jest tym nieco zdezorientowana. Bassols może również ściskać tyłek RBA, a przerażający wyraz twarzy sugeruje, że mu się to podoba.

Ajdukovic wygląda po prostu zniesmaczony Vekiciem, który w rzeczywistości nie wygląda jak Vekic.

#21 ·
Musieli przekroczyć budżet, sprowadzając Carlosa kilka lat temu i teraz nie stać ich już na żadnych dobrych graczy
Nie wiem, kiedy Carlos zobowiązał się do gry w Pucharze Hopmana w 2023 roku, czy było to przed jego tytułem US Open w 2022 roku, czy nie.

Jednak bardzo niedawny tytuł Wimbledonu w 2023 roku dodatkowo wzmocnił promocję Pucharu Hopmana obecnością Carlosa.

I uznałem za godne uwagi, że honoruje i szanuje swoje zobowiązanie wobec Pucharu Hopmana, nawet jeśli byłoby to zrozumiałe, gdyby wycofał się tydzień po Wimbledonie lub gdyby zrezygnował ze swoich meczów, czego nie zrobił.

Myślę, że ten aspekt tak młodego zawodnika, już światowej gwiazdy, sprawił, że zdecydowanie go zaakceptowałem i wspieram.

Często istnieje akt założycielski w wsparciu, które dajemy zawodnikowi, i był to potężny akt.

#22 ·
Gasquet pokonał Ajdukovicia 5-7 6-2 10-6 :rocker:

#23 ·
Ajdukovic/Vekic dał Gasquet/Paquet WO w decydującym meczu, wow, oni tak bardzo się go boją