Mens Tennis Forums banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
6,226 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Oppassen met Andre Agassi hi, karenpoon! i see you're reading this...If it really happens I have a chance meet my Fav in 2 - 5 October 2008, in Eindhoven, the Netherlands. Cooool!!!


Article is in Dutch:
Stel dat André Agassi wordt vastgelegd voor de AFAS Tennis Classics 2008, dan mag zangeres Do wel oppassen. Voor ze het weet loopt ze van André een tik op en een dikke lip.

De Brabantse zangeres Do maakte afgelopen ATC haar debuut in een gemend dubbelspel met Mansour Bahrami. Ze gaf daarna aan dolgraag in 2008 weer terug te willen komen voor een tweede partijtje ‘tennis met de sterren’.

Naast André Agassi tennissen is echter een stuk gevaarlijker. Dat merkte zijn eigen vrouw tijdens een benefietwedstrijdje in het Amerikaanse Houston. Een partijtje mixen eindigde na een klap van Andre’s tennisracket met drie hechtingen in de lip van mevrouw Agassi, beter bekend als Steffi Graf.

Het was geen echtelijke ruzie die op de baan werd uitgevochten, maar een gewoon ongelukje. Het duo sloeg tijdens een benefietwedstrijd een balletje met twee kinderen. Andre speelde met links en hield met zijn rechterhand, liefdevol, Steffi’s hand vast. Bij het doorzwaaien was hij echter even vergeten dat hij zijn vrouw vasthield en raakte met zijn racket vol de lip van Steffi. Die liep met haar hand voor haar mond de baan af, gevolgd door haar onhandige echtgenoot.

Toevallig had de arts die de lip ter plaatse hechtte net op een veiling voor het goede doel ruim 50.000 euro betaald om in Las Vegas tennisles van het stel te krijgen.

Agassi stopte in september 2006 met proftennis. Hij won acht grandslamtitels. Graf ging in 1999 met pensioen en won 22 grandslamtitels. De twee oud-kampioenen hebben twee kinderen, Jaden (5) en Jaz (3).
 

·
Registered
Joined
·
765 Posts
Andre is not going to compete in this tournament. In the article they talk about a dutch singer whose also plays tennis en who performed at last year's tennis classics. The article refers to Andre when he hit Steffi with his racket...the dutch singer should be aware IF Andre would compete because he 'hits' people in tennis clinics...stupid article..
 
1 - 3 of 3 Posts
Top