Pytanie, którego nigdy nie uważałem za godne GM, ale nadszedł dzień.
\nJakie dramaty? Ci sami gracze co roku w najgłupszym formacie, jaki kiedykolwiek wzięto z golfa, to jest Laver Cup. Naciąganie na pieniądze dla głupich ludzi. Six Kings w zeszłym roku był ok, ale stanie się nudny znowu z tymi samymi graczami.\nChodzi mi o to, czy to w ogóle pytanie? Laver Cup to oczywista odpowiedź. Lepszy format, więcej graczy, więcej meczów, więcej dramatyzmu. Six Kings Slam jest przereklamowany i też przepłacony.\n
Czy 3 na 1 oznacza, że trzech graczy jest jednocześnie na korcie?i wanna see a 3v1 futures vs top 20 player letsgoooo BE BRAVE
Dokładnie moje odczucia, poza tym, że mam inne alternatywy sportowe niż te.Absolutnie żadne z nich. Całkowita strata mojego czasu. Zamiast tego obejrzę krykieta, siatkówkę Serie A lub piłkę nożną Premier League.
Puchar Davisa jest pod tym względem znacznie ciekawszy, bo jest prawdziwy. Puchar Laver to turniej pokazowy ze sztucznymi PR-"przyjaźniami" i fałszywymi uśmiechami.Laver Cup na pewno, tenis potrzebuje więcej zawodów drużynowych. Wnoszą coś nowego i innego do sportu, który w 99% jest 1 na 1
Lol, Drużyna Świata, co to do cholery jest?Dynamika między Drużyną Świata a Drużyną Europy w Pucharze Lavera sprawia, że oglądanie tego jest moim zdaniem 1000 razy ciekawsze. Ci gracze są konkurencyjni i widać, że naprawdę zależy im na rywalizacji i wygranej
Puchar Laver jest wszystkim, tylko nie nudny. Jest znany ze swojej uderzającej estetyki, żywej atmosfery i przekleństw wymienianych podczas rozmów. Chcesz wiedzieć, co gracze naprawdę myślą o grze? Obserwuj, jak doradzają sobie nawzajem podczas Pucharu Laver. To fascynujące. Można było zobaczyć, jak szacunek dla Bena Sheltona rośnie w czasie rzeczywistym w obu drużynach. Szkoda, że w tym roku jest kontuzjowany.Oba nudne i nigdy nie oglądałem.
Z @OilTrader można było się tego spodziewać.Dlaczego jesteś taki kiepski?
View attachment 434189
To był jeden z najlepszych turniejów pokazowych i zniszczyli go!Wolałem Puchar Hopmana.
Old Pete był w 2007 roku nadal całkiem niezły, mając tylko 36 latten tutaj
To zdecydowanie daje klimaty pro slamów, hahaZ @OilTrader było to oczekiwane.
Może Novak podzieli się swoją opłatą za występ z @talicnitom.
Ale dlaczego na Boga @Johnny Groove to wspiera? Czy dlatego, że liczy sześć królewskich slamów z pro slamami?
Życie to sprzedaż i marketing.Zgaduję, że jako Dumpublicanin jesteś przyciągany do wielkich wydarzeń z pompą i pustymi nazwami, podobnie jak Trump promuje siebie i swoje działania.
grali jakby nie mieli żadnej presji, dobra taktyka.Gdzie indziej można znaleźć ten komediowy klejnot?
Kapitan Agassi do swoich zawodników podczas debla