Mens Tennis Forums banner

Which low stake event do you prefer?

Którą z tych dwóch wystaw wolisz?

1.7K views 58 replies 32 participants last post by  MIJB#19  
#1 ·
Pytanie, którego nigdy nie uważałem za godne GM, ale nadszedł dzień.

#2 ·
Chodzi mi o to, czy to w ogóle pytanie? Laver Cup to oczywista odpowiedź. Lepszy format, więcej graczy, więcej meczów, więcej dramatyzmu. Six Kings Slam jest przereklamowany i przepłacony.

• Like
Reactions: YonaMX
#37 ·
\nChodzi mi o to, czy to w ogóle pytanie? Laver Cup to oczywista odpowiedź. Lepszy format, więcej graczy, więcej meczów, więcej dramatyzmu. Six Kings Slam jest przereklamowany i też przepłacony.\n
\nJakie dramaty? Ci sami gracze co roku w najgłupszym formacie, jaki kiedykolwiek wzięto z golfa, to jest Laver Cup. Naciąganie na pieniądze dla głupich ludzi. Six Kings w zeszłym roku był ok, ale stanie się nudny znowu z tymi samymi graczami.

#13 ·
Absolutnie żadne z nich. Całkowita strata mojego czasu. Zamiast tego obejrzę krykieta, siatkówkę Serie A lub piłkę nożną Premier League.
Dokładnie moje odczucia, poza tym, że mam inne alternatywy sportowe niż te.
Jeszcze nie obejrzałem ani jednego meczu Pucharu Lavera i nie zamierzam nigdy zagrać w Six ani w żadną inną liczbę króli.

#24 ·
Dynamika między Drużyną Świata a Drużyną Europy w Pucharze Lavera sprawia, że oglądanie tego jest moim zdaniem 1000 razy ciekawsze. Ci gracze są konkurencyjni i widać, że naprawdę zależy im na rywalizacji i wygranej
Lol, Drużyna Świata, co to do cholery jest?

Czy Europa nie jest Światem, a może grają przeciwko księżycowi Jowisza, Europie?

#29 ·
Oba nudne i nigdy nie oglądałem.
Puchar Laver jest wszystkim, tylko nie nudny. Jest znany ze swojej uderzającej estetyki, żywej atmosfery i przekleństw wymienianych podczas rozmów. Chcesz wiedzieć, co gracze naprawdę myślą o grze? Obserwuj, jak doradzają sobie nawzajem podczas Pucharu Laver. To fascynujące. Można było zobaczyć, jak szacunek dla Bena Sheltona rośnie w czasie rzeczywistym w obu drużynach. Szkoda, że w tym roku jest kontuzjowany.

#25 ·
Mogłoby mnie to mniej obchodzić, ale mam tu sugestię...

Przez lata nigdy nie przegapiłem NBA All-Star Weekend i myślę, że tenis naprawdę traci wielką okazję z tymi pokazami. Proponuję, aby Puchar Lavera przekształcić w tenisowy pokaz gwiazd. Mężczyźni i kobiety. Singiel, debel, mikst, i jakiekolwiek dziwne konkurencje wymyślicie. Konkurs na najszybszy serwis. Mecz oldbojów. Takie rzeczy. Zaproście wszystkich wielkich, żeby dołączyli i świętowali. Wtf. Nie może być gorzej niż to, co jest teraz, a tak przy okazji, nawet nie mogę oglądać 6 Kings, bo nie zapłacę za Netflix! Koniec wywodu

#26 ·
Kocham tenis drużynowy. United Cup, Puchar Davisa i Puchar Lavera. Nawet BJKC, czasami.

Presja gry dla drużyny/kraju to inny rodzaj niematerialnej stawki. Bardziej oczywista forma miękkiej siły. Zdolność osoby do powstania i reprezentowania ma znaczenie. Ogólnie i pod względem HoF. Patrzą na ten wskaźnik podczas głosowania.

Tenis drużynowy wymaga hartu ducha i gry na najwyższym poziomie. Jako taki, często pokazuje, kto jest naprawdę w formie, kto nie jest, i kto potrafi ją znaleźć, gdy najbardziej jej potrzebuje. Tenis drużynowy służy również jako zwiastun dla młodszych, wschodzących gwiazd znajdujących nowy poziom formy.

Poza złotymi medalami sióstr Williams, Igrzyska Olimpijskie są dla mnie bardziej okazją do oglądania wszystkich innych niszowych sportów, których zazwyczaj nie widuję. Nadal nie wiem, gdzie oglądać szermierkę, wspinaczkę sportową czy piłkę wodną. Podobno siatkówka ma platformę subskrypcyjną jak tenis, ale cena była wyższa niż TC, więc odpuściłem.

Igrzyska Olimpijskie w Paryżu 2024 były wspaniałe! Dzięki kobietom USA poradziły sobie bardzo dobrze, więc było dla mnie dużo do oglądania. Jeśli chodzi o tenis, Shelton nie grał, a zawody odbywały się na mączce, co jest bardzo rzadkim zjawiskiem OG, więc ledwo oglądałem.

#30 ·
Z @OilTrader było to oczekiwane.
Może Novak podzieli się swoją opłatą za występ z @talicnitom.
Ale dlaczego na Boga @Johnny Groove to wspiera? Czy dlatego, że liczy sześć królewskich slamów z pro slamami?
To zdecydowanie daje klimaty pro slamów, haha

6 Kings Slam jest świetny, ponieważ podchodzą do tego przede wszystkim z perspektywy marketingowej

Ten filmik z hype'em z zeszłego roku był nie z tej ziemi

Poziom był bardzo wysoki w zeszłym roku ze względu na ogromną ilość nagród pieniężnych do wygrania

Wiem, że wszyscy są milionerami, ale mimo to. Jeśli obejrzysz te mecze, zwłaszcza Sinner-Djoker i Sinner-Alcaraz, gra była bardzo dobra

Image

Zgaduję, że jako Dumpublicanin jesteś przyciągany do wielkich wydarzeń z pompą i pustymi nazwami, podobnie jak Trump promuje siebie i swoje działania.
Życie to sprzedaż i marketing.