Mens Tennis Forums banner

721 - 733 of 733 Posts

·
Registered
Joined
·
97,137 Posts
f"'"k i must go voting now for some dumbass to be our next president. tommy i tell you, leave this indoor and cum to poland :yeah:

still 1/0 oh how cool is that...

g) PatatRiek waving with Belgian flag and cheering the guys up
 

·
Registered
Joined
·
26,045 Posts
Just found out that all the German/Austrian players are written "Philipp", while the Americans are written "Phillip". ;)

Christopher Kas and Philipp Petzschner took the lead!
 

·
Registered
Joined
·
26,045 Posts
Petzschner improved his doubles record to 28-9 this year, including 3 Challenger and 2 Future titles + 3 Challenger finals. :hatoff: :aparty:

Good luck on Saturday wherever he'll play, I expect in Kolding.
 

·
Registered
Joined
·
97,137 Posts
so the final score is 7/6 6/2 for Christopher Kas and Philipp Petzschner. - congratulations :worship:

it was somekinda black sunday for all my faves :sad: also including Mariusz "Fryta" in Moscow Q.

now i gotta watch "election night" on telly and thank you everybody for being here during the challenger - PatatRiek esp. of course , i've got a feeling my hool-iday were 1 week longer ;) seeya around one day.
 

·
Registered
Joined
·
3,257 Posts
Discussion Starter #731
Bevestiging voor 2de editie Ethias Trophy in 2006!

Brussel, 27 oktober 2005 – Ethias bevestigt haar wens om in 2006 de tweede editie van de Ethias Trophy te organiseren en te ondersteunen. De eerste editie van dit ATP Challenger Tornooi, met $125.000 aan prijzengeld, vond plaats van 3 tot 9 oktober jl. in Mons.Expo (Bergen).

Deze eerste editie was een groot succes zowel bij het publiek en de spelers als bij de media. Meer dan 15.000 toeschouwers zakten af naar Bergen om de beste Belgische én internationale spelers uit de top 150 aan te moedigen. Gedurende de hele competitie kon het tornooi ook rekenen op veel mediabelangstelling (zowel nationaal als regionaal), wat bijdroeg tot het succes.

« De grote belangstelling voor het tornooi bevestigt de aantrekkingskracht van toptennis, en mannentennis in het bijzonder, op het Belgische publiek. De Ethias Trophy is tot op heden de enige competitie op dat niveau in België. Het zou jammer zijn het evenement niet te herhalen in 2006. Wij zijn bijzonder verheugd opnieuw te kunnen rekenen op de onmisbare steun van Ethias », onderstreept André Stein, Voorzitter van de AFT en woordvoerder van het tornooi.

« Ethias is trots haar partnership te vernieuwen. Bovendien geeft dat partnership uitdrukking aan onze wens om het Belgische tennis alsook de beste spelers van ons land te steunen. Door haar steun te verlenen aan een groot aantal sportfederaties en topsportcompetities wil Ethias ertoe bijdragen om sport toegankelijk te maken voor iedereen », benadrukt Guy Burton, Voorzitter van het Directiecomité van Ethias.

In de eerste editie van het tornooi won Olivier Rochus (momenteel 24ste op de wereldranglijst) het eindduel tegen landgenoot Xavier Malisse.

« Deze op en top Belgische finale was een echte meevaller voor het tornooi. Deze finale bewijst ook de uitstekende gezondheidstoestand van ons mannentennis én de motivatie van de Belgische spelers om zich te ontplooien voor eigen publiek », voegt André Stein eraan toe.

Net als de editie 2005 zal het tornooi worden georganiseerd via een unieke samenwerking tussen de stad Bergen, de AFT, Ethias en Profirst International.

« De kwaliteit van de organisatie werd door iedereen geprezen. Wij willen dan ook graag opnieuw met dezelfde personen en instanties samenwerken. De opgedane ervaring zal worden aangewend om de organisatorische aanpak voor 2006 te innoveren en, waar nodig, te verbeteren », meldt André Stein.

« Ook in 2006 zullen wij, net als dit jaar, het tornooi logistiek ondersteunen. Het behaalde succes stemt ons bijzonder tevreden. Wij zijn ervan overtuigd dat het tornooi een bijzonder mooie toekomst heeft en weldra zal behoren tot de niet te missen evenementen van 2006, waarbij het uiteraard toegankelijk moet blijven voor iedereen », bevestigt Elio Di Rupo, titelvoerend Burgemeester van de stad Bergen.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A very short translation :

Ethias sponsor of the challenger in Mons confirmed that it will organize the event next year.

The first edition was a big hit for the public, players & media. More then 15,000 fans showed up.

regards
PatatRiek
 

·
Registered
Joined
·
3,257 Posts
Discussion Starter #733
JuanRodriguez said:
Alright! :yeah:

Now let's hope the tournament will become an ATP event! :angel: :)
what i heard is that they would like to become a challenger of the highest categorie (US$150,000) next year ... that would allow them to have 3 top 50 players in the main draw ... becoming an ATP tournie would be the next step hopefully ... let us be patient and support this event, cos we do have lots of good belgian players at the moment
 
721 - 733 of 733 Posts
Top