Tak. I minimum 1 milion, żeby tam być. Rozumiem każdego, kto bierze te pieniądze. To za dużo.Ujmując sprawiedliwie, ze względu na ogromną opłatę za udział, grali poważnie ostatnim razem.
Zwycięzca dostał coś w rodzaju 6 milionów.
Twój punkt dotyczący Abu Zabi jest poprawny. Gracze tacy jak Novak i inni wykorzystywali to exho do przygotowań do AO (pomijając prawdziwe rozgrzewki). Dlatego było poważnie
Tokio, jeśli zagra w tym tygodniuOn tym razem nie gra w Bazylei (nie jestem pewien co do Pekinu).
Nie spodziewam się kwilenia.
To napięty harmonogram, w tym fałszywy Puchar Lavera.Tokio, jeśli gra w tym tygodniu
Czy w zeszłym roku nie było 1,6 miliona?Tak. I minimum 1 milion, żeby tam być.. Rozumiem wszystkich, którzy biorą te pieniądze. To za dużo.
To prawie gwarantuje, że żaden z nich nie zagra w Bazylei ani w Wiedniu, nawet jeśli znajdują się na liście zgłoszeń.
Przynajmniej mamy potwierdzonych Sheltona i Rune. Fritz jest na liście, ale nie jestem pewien po zobaczeniu tego teraz.
Wygląda na to, że dołożyli wszelkich starań, aby żaden z tych graczy tak naprawdę nie wyglądał jak oni sami 😂View attachment 432680
Dziwna koncepcja tym razem. Z bazgrołami na twarzach i ciałach. The Six Mumble Rappers Slam. Lil Friz, Lil Z, Lil Raz, Lil Djok, Lil Sin i Lil Drapes. Zastanawiam się, dokąd z tym pójdą / o czym to będzie, gdy ujawnią zwiastun.
Djoković, Alcaraz, Sinner i Zverev bardzo do siebie pasują.Wygląda na to, że dołożyli wszelkich starań, aby żaden z tych graczy tak naprawdę nie wyglądał jak oni sami 😂
Djoko wygląda na wychudzonego 🤣Djoković, Alcaraz, Sinner i Zverev bardzo przypominają siebie.
Masz rację co do Sitz i Frinner. Zaginieni bliźniacy.
Novak przez lata (od 2011 roku) nie grał w wystarczającej liczbie turniejów. Nie dbał o kary, ponieważ był tak daleko z przodu pod względem punktów.Przy wszystkich pieniądzach, które wydają na nagrodę, nie mieli wystarczająco pieniędzy, aby policzyć, ile slamów każdy z graczy wygrał do tej pory! Djokovic i Alcaraz mają numery 24 i 5 na policzkach. Ale dotyczy to również Sinnera, który najprawdopodobniej powinien mieć 4. Wygląda na super pecha w kontekście US Open!
BTW, nie ma dosłownie żadnego sposobu, aby zmotywować graczy do gry w ATP500 zamiast tego. Kara za niegranie wystarczającej liczby 500 jest znacznie niższa niż pieniądze, które wygrywają, nawet tylko uczestnicząc w tym, nie mówiąc już o wygraniu wszystkiego. I muszą rozegrać maksymalnie 2 lub 3 mecze.
Tak, pod względem punktów często pomijalny jest wpływ pojedynczego turnieju 500. Ale myślałem głównie o pieniądzach. Myślę, że jeśli na koniec roku zajmujesz pierwsze miejsce w rankingu ATP500, przysługuje Ci premia w wysokości 1 miliona dolarów. Tutaj dostajesz 1,5 miliona dolarów tylko za udział!Novak przez lata (od 2011 roku) nie grał w wystarczającej liczbie turniejów. Nie dbał o kary, ponieważ miał tak dużą przewagę punktową.
LOL. Sztuczna inteligencja sięga po zdjęcia Djokovicia z okresu kontuzji łokcia Amor Y Paz z lat 2017-2018 jako odniesienie:Djoko wygląda na wychudzonego 🤣
Albo Djoković i Sinner (największa legenda i aktualny mistrz) albo Alcaraz i Sinner (zawodnicy nr 1 i 2).Głównym pytaniem jest, kto zostanie rozstawiony (i będzie miał BYE w pierwszej rundzie)?
Jednym z nich musi być Djoković ze względu na sławę, gwiazdorstwo i status. Na drugie miejsce można powiedzieć, że musi to być aktualny mistrz. Albo trzeba wylosować zawodnika. Nie ma możliwości, aby wybrać JEDNEGO z Sinnera/Alcaraza i NIE DRUGIEGO bez zastosowania zasady. Kiedy Djoković przejdzie na emeryturę, mogą być skłonni rozstawić nr 1 i aktualnego mistrza (na przykład).
Co myślisz?
Kiedyś grali w Abu Zabi przez lata (mniej pieniędzy) i nie słyszałem wtedy wielu narzekań.Tak, również punktowo wpływ pojedynczego 500 jest często pomijalny. Ale myślałem głównie w kategoriach pieniędzy. Myślę, że jeśli na koniec roku zajmujesz pierwsze miejsce w rankingu ATP500, przysługuje Ci premia w wysokości 1 miliona dolarów. Tutaj dostajesz 1,5 miliona dolarów tylko za udział!
W zeszłym roku Sinner stracił szansę na zajęcie pierwszego miejsca w rankingu ATP500, opuszczając Wiedeń na rzecz six kings slam. W ten sposób stracił 300 tysięcy dolarów. Wygrał 6 milionów dolarów...
Nie zdziwiłbym się, gdyby Draper doznał kontuzji w okresie poprzedzającym to i nie zagrał, lub opuścił turnieje z powodu "kontuzji", tylko po to, by być "gotowym" na to i zagrać w tym, a następnie opuścić kolejne wydarzenia.View attachment 432680
Dziwna koncepcja tym razem. Z bazgrołami na twarzach i ciałach. The Six Mumble Rappers Slam. Lil Friz, Lil Z, Lil Raz, Lil Djok, Lil Sin i Lil Drapes. Zastanawiam się, dokąd z tym pójdą / o czym to będzie, gdy ujawnią zwiastun.
Jeśli autor postu nie został po prostu wygenerowany losowo przez AI, to może to również wskazywać, że rozstawieni będą Djoker i Alcaraz, jako gracze z najwyższą liczbą tytułów wielkoszlemowych.Albo Djoković i Sinner (największa legenda i obecny mistrz) albo Alcaraz i Sinner (nr 1 i nr 2 na świecie oraz dwaj najlepsi nowi gracze; zwycięzcy ostatnich 7 turniejów wielkoszlemowych).
On wciąż jest wątpliwy na US OpenNie zdziwiłbym się, gdyby Draper doznał kontuzji w okresie przygotowawczym i nie zagrał, lub opuścił turnieje z powodu "kontuzji", tylko po to, by być "gotowym" na to i zagrać, a następnie opuścić kolejne wydarzenia.
Jedna z tych rzeczy, które wpisujesz do kalendarza, aby dotrzeć na bal... a potem narzekasz, jak niesprawiedliwy jest tour ze swoim harmonogramem.