Mens Tennis Forums banner

Federer mówi, że ćwiczenie z Nadalem i Agassim było trudne, ponieważ zbyt mocno uderzali piłkę podczas treningu.

1 reading
597 views 9 replies 8 participants last post by  Federinka  
#1 ·

Myślę, że to był zabawny fragment tego, co powiedział podczas podcastu lol.

Cały podcast zawierał kilka pół-interesujących przemyśleń, ale był za krótki i myślę, że odbywał się w miejscu publicznym, gdzie nie można było być zbyt szczerym.

Wspomniał również, że gorący Nadal od czasu przejścia na emeryturę w listopadzie nie dotknął rakiety. To zaskakujące

#3 ·

Wspomniał również, że Nadal od czasu przejścia na emeryturę w listopadzie nie dotknął rakiety. To zaskakujące
Myślę, że zaskoczył samego siebie życiem po tenisie. Nadal może pływać, grać w piłkę nożną, golfa itp. inne rzeczy, aby cieszyć się życiem. I prawdopodobnie cieszy się z możliwości robienia tego, czego nie mógł robić, dając z siebie wszystko każdego dnia swojej kariery.

#6 ·
"Legendarny tenisista Roger Federer zasugerował sensacyjny powrót do sportu, potencjalnie u boku wieloletniego rywala Rafaela Nadala w nowej trasie dla weteranów. "

"Tak, czemu nie? Kocham Rafę" – powiedział. "Ostatnio grałem cztery godziny tenisa w San Francisco i półtorej godziny w Los Angeles. Dużo gram, żeby utrzymać formę. Wiem, że Rafa również jest otwarty na grę w tenisa. "
Trasa dla seniorów – żeby Nadal mógł dodać więcej RG do swojej kolekcji, może nawet kiedyś tenis na wózkach :eek:

#8 ·
Nadal traktuje treningi, w tym wystawy charytatywne, jakby mu ktoś zabił kota, na litość boską...
Dlatego tyle wygrał.

Też mnie irytują wszyscy ci obijający się na treningach.

Jesteśmy tu po to, żeby trenować, do cholery.