|
|
02-19-2006, 12:04 AM
|
|
|
Registered User
|
Re: tennis cafe`
Quote:
|
Originally Posted by alexutablagoi
Ar fi super daca am juca cu rusia si ar veni SAFIN si ANDREEV in Romania,nu?
|
evident!da oricum daca jucam cu rusia,putin probabil sa joace safin iar igor vine oricum la open so....dar safin+igor=   !
ba da dana,pump it  !
Originally Posted by musefanatic
Well you're welcome to share me bed with me 
|
Quote:
|
Originally Posted by Huff
Do look, imperial shadow - the Romanian nation,
At Dana, Miru, Iza, your mighty progenies,
With racquets like steel and hearts of fire impetuous,
It's either "Win this match or f**k off!"
|
Remember, life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile
|
|
|
|
Sponsored Links
|
Advertisement
|
|
02-19-2006, 10:46 AM
|
|
|
Registered User
|
adevarul e ca daca joaca SAFIN cu PAVEL ma gandesc cu cine sa tin. 
|
|
|
02-19-2006, 02:31 PM
|
|
|
Registered User
|
pai o sa imi fie mila de andrei dar davai marat!iar o sa ma simt prost  ....da la victor-igor stiu sigur  !
Originally Posted by musefanatic
Well you're welcome to share me bed with me 
|
Quote:
|
Originally Posted by Huff
Do look, imperial shadow - the Romanian nation,
At Dana, Miru, Iza, your mighty progenies,
With racquets like steel and hearts of fire impetuous,
It's either "Win this match or f**k off!"
|
Remember, life is short, break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile
|
|
|
02-19-2006, 08:37 PM
|
|
|
Registered User
|
cand l-am vazut pe andreev la romanian open mi s-a parut putin arogant.in schimb hanescu si pavel au fost foarte simpatici si zambitori.
|
|
|
02-19-2006, 08:43 PM
|
|
|
Registered User
|
Eu sunt studenta la rusa si sper sa obtin o bursa in RUSIA,iar perioada studiilor coincide cu turneul de la Moscova si cu cel de la Petersburg.Ar fi super sa merg si sa-i vad pe SAFIN si pe toti ceilalti mari tenismeni(RODDICK, FERRERRO, ANCIC)-pe care sper sa nu-i sperie frigul celebru din Rusia. 
Last edited by alexutablagoi : 02-19-2006 at 08:48 PM.
|
|
|
02-19-2006, 08:49 PM
|
|
|
Registered User
|
Quote:
|
Eu sunt studenta la rusa si sper sa obtin o bursa in RUSIA,iar perioada studiilor coincide cu turneul de la Moscova si cu cel de la Petersburg.Ar fi super sa merg si sa-i vad pe SAFIN si pe toti ceilalti mari tenismeni(RODDICK, FERRERRO, ANCIC)-pe care sper sa nu-i sperie frigul celebru din Rusia.
|
 Sper sa obtii bursa aia. 
|
|
|
02-19-2006, 09:02 PM
|
|
|
Registered User
|
si eu sper.
|
|
|
02-19-2006, 09:19 PM
|
|
|
Registered User
|
ce an esti?
|
|
|
02-20-2006, 09:23 AM
|
|
|
Registered User
|
Quote:
|
|
wuau...super. unde esti? la Universitate sau la ceva particular? stiai rusa cand te-ai inscris la fac? te intreb k si eu vreau sa dau anu' asta la inca o fac : ori ANEFS ori la Univ la rusa. A si... ...mai stiu eu p cineva care vrea sa mearga la Moscova si ST.Petersburg
Last edited by r_alynutza_86 : 02-20-2006 at 09:27 AM.
|
|
|
02-20-2006, 09:54 AM
|
|
|
Registered User
|
Quote:
|
Originally Posted by r_alynutza_86
wuau...super. unde esti? la Universitate sau la ceva particular? stiai rusa cand te-ai inscris la fac? te intreb k si eu vreau sa dau anu' asta la inca o fac : ori ANEFS ori la Univ la rusa. A si... ...mai stiu eu p cineva care vrea sa mearga la Moscova si ST.Petersburg
|
wow Alina 2 facultati in paralel? Crezi ca faci fata? Eu abia am facut una. Gandeste-te bine inainte pt. ca taxa e enorma. Daca la una din facutlati ai intrat la fara taxa, pe a 2-a o platesti, iar daca nu-ti merge bine atunci ai dat banii degeaba. In primii ani ai multe examene. Eu aveam cate 8-9/semestru. Nu stiu cat de usor va fi pt. tine sa inveti pt. un nr. dublu de examene in 2-3 sapt. cat tine sesiunea. Abia prin anul 4 sunt mai putine (cam 4-5), iar profii te lasa mai moale. Insa in primii ani e ingrozitor.
But good luck with everything 
|
|
|
02-20-2006, 10:34 AM
|
|
|
Registered User
|
Sunt studenta la Universitatea din Bucuresti,anul II.nu stiam rusa si nu-mi inchipuiam ca poate sa fie atat e frumoasa,dar in acelasi timp atat de grea.daca vrei sa dai la rusa,este foarte bine.o sa-ti placa!profii sunt f cumsecade si f pregatiti.in plus sunt multe burse la Moscova.
|
|
|
02-20-2006, 02:33 PM
|
|
|
Registered User
|
Quote:
|
Sunt studenta la Universitatea din Bucuresti,anul II.nu stiam rusa si nu-mi inchipuiam ca poate sa fie atat e frumoasa,dar in acelasi timp atat de grea.daca vrei sa dai la rusa,este foarte bine.o sa-ti placa!profii sunt f cumsecade si f pregatiti.in plus sunt multe burse la Moscova.
|
U esti la buget sau la taxa?eu sunt acum la Spiru la engleza -spaniola..asa k...dc tre sa platesc...cred k renuntz
Last edited by r_alynutza_86 : 02-20-2006 at 05:56 PM.
|
|
|
02-20-2006, 04:59 PM
|
|
|
Registered User
|
Ce frumos ca inveti rusa!!!I want that to.Poate peste doi ani de intru la l.m.a in cluj.desi, sunt putine sanse 
|
|
|
02-21-2006, 10:10 AM
|
|
|
Registered User
|
spiru este o universitate particulara,nu? daca iei la stat la buget nu trebuie sa platesti. eu sunt la buget,altfel nu as putea visa la o bursa in Rusia. succes!
|
|
|
02-21-2006, 01:06 PM
|
|
|
Registered User
|
Edit: pls. ignore this post 
Last edited by scythe19pro : 02-21-2006 at 04:19 PM.
|
|
|
 |
|
Posting Rules
|