I'm getting a grey page before the Forum comes up - MensTennisForums.com

MensTennisForums.com

MenstennisForums.com is the premier Men's Tennis forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.Please Register - It's Free!

Reply

Old 03-11-2013, 03:43 AM   #1
Guest12315544
-LIFETIME MEMBER-
 
Join Date: Sep 2005
Location: Between a rock and a hard place.
Posts: 32,764
Guest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond repute
Default I'm getting a grey page before the Forum comes up

Also when the Forum finally comings up the Avatars are missing, picture in my sig is missing, edit, quote, etc. are also missing! I do wish someone would take the time to do a little work on this Forum! Also the Forum is very slow I click on post reply and I usually have to click more than once!
Guest12315544 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 

Old 03-21-2013, 04:39 PM   #2
Guest12315544
-LIFETIME MEMBER-
 
Join Date: Sep 2005
Location: Between a rock and a hard place.
Posts: 32,764
Guest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond repute
Default Re: I'm getting a grey page before the Forum comes up

The grey screen is back with all the other mentioned problems.
Guest12315544 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 03-22-2013, 07:34 PM   #3
Snowwy
Registered User
 
Snowwy's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: A place that's too cold.
Posts: 20,892
Snowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond repute
Default Re: I'm getting a grey page before the Forum comes up

Quote:
Originally Posted by Mae View Post
Also when the Forum finally comings up the Avatars are missing, picture in my sig is missing, edit, quote, etc. are also missing! I do wish someone would take the time to do a little work on this Forum! Also the Forum is very slow I click on post reply and I usually have to click more than once!
I am not an expert at this but it sounds like your Internet is maybe causing these problems. If someone more knowledgable has something to add, feel free to nice add something. If anyone else is having this problem, you can add your thoughts also.
__________________
Peter Polansky
Nestor - Chvojka - Pospisil - Raonic - Peliwo
Snowwy is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 03-22-2013, 08:41 PM   #4
Guest12315544
-LIFETIME MEMBER-
 
Join Date: Sep 2005
Location: Between a rock and a hard place.
Posts: 32,764
Guest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond repute
Default Re: I'm getting a grey page before the Forum comes up

Quote:
Originally Posted by Snowwy View Post
I am not an expert at this but it sounds like your Internet is maybe causing these problems. If someone more knowledgable has something to add, feel free to nice add something. If anyone else is having this problem, you can add your thoughts also.
Gee thanks Snowwy I would have never thought of that at all! But I don't know what I can do about it because there is only one internet provider in my area
Guest12315544 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 03-22-2013, 10:19 PM   #5
country flag Lee
Gugaholic
 
Lee's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Under the blue sky
Posts: 82,364
Lee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond repute
Default Re: I'm getting a grey page before the Forum comes up

It seems to me your internet stop loading the page. Have you tried to refresh your page? You may try to change your option to not loading signatures.
Lee is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 03-22-2013, 11:13 PM   #6
Snowwy
Registered User
 
Snowwy's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: A place that's too cold.
Posts: 20,892
Snowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond reputeSnowwy has a reputation beyond repute
Default Re: I'm getting a grey page before the Forum comes up

Quote:
Originally Posted by Lee View Post
It seems to me your internet stop loading the page. Have you tried to refresh your page? You may try to change your option to not loading signatures.
Yes this is exactly what I mean.
__________________
Peter Polansky
Nestor - Chvojka - Pospisil - Raonic - Peliwo
Snowwy is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 03-23-2013, 02:37 AM   #7
Guest12315544
-LIFETIME MEMBER-
 
Join Date: Sep 2005
Location: Between a rock and a hard place.
Posts: 32,764
Guest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond repute
Default Re: I'm getting a grey page before the Forum comes up

Quote:
Originally Posted by Lee View Post
It seems to me your internet stop loading the page. Have you tried to refresh your page? You may try to change your option to not loading signatures.
Thanks Lee But why would it not do that all the time? Right now and when I was on earlier today it has worked perfectly!
Guest12315544 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 03-23-2013, 02:46 AM   #8
country flag Lee
Gugaholic
 
Lee's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Under the blue sky
Posts: 82,364
Lee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond reputeLee has a reputation beyond repute
Default Re: I'm getting a grey page before the Forum comes up

Quote:
Originally Posted by Mae View Post
Thanks Lee But why would it not do that all the time? Right now and when I was on earlier today it has worked perfectly!
It may be the internet provider's server was busy or MTF's server was slow or both. So it's likely to happen when MTF has lots of users online and/or lots of people in your neighborhood are using internet.
Lee is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 03-23-2013, 07:17 AM   #9
Guest12315544
-LIFETIME MEMBER-
 
Join Date: Sep 2005
Location: Between a rock and a hard place.
Posts: 32,764
Guest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond reputeGuest12315544 has a reputation beyond repute
Default Re: I'm getting a grey page before the Forum comes up

Quote:
Originally Posted by Lee View Post
It may be the internet provider's server was busy or MTF's server was slow or both. So it's likely to happen when MTF has lots of users online and/or lots of people in your neighborhood are using internet.
I had thought that lots of users online at MTF might have something to do with it, but I didn't think of lots of people in my neighborhood using the internet! But since there is only one provider in my area that makes perfect sense. And may be I even got hit with a combination of both! Thanks Lee you are a great help
Guest12315544 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Copyright (C) Verticalscope Inc
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBCredits v1.4 Copyright ©2007, PixelFX Studios