TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!! - MensTennisForums.com

MensTennisForums.com

MenstennisForums.com is the premier Men's Tennis forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.Please Register - It's Free!

Reply

Old 01-27-2006, 07:10 PM   #1
country flag MisterQ
Registered User
 
MisterQ's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,115
MisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond repute
Default TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

1. Which celestial object stands farthest from the baseline?

A) Pluto
B) Uranus
C) Andy Roddick
D) The Oort Cloud

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?

A) Chris Fowler
B) Pam Shriver
C) Pam Shriver’s Grandmother
D) All of the above

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:

A) Illegitimate children
B) Piercings
C) Kooyong Classic Titles
D) Return Winners

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:

A) pavement
B) permafrost
C) pastrami
D) a steamroller

5. Andy Roddick’s fans persist because:

A) They are fools.
B) They have great faith in him.
C) They learn more from losing than winning.
D) They get paid good money to.

6.Andy Roddick was better off with:

A) Mandy Moore
B) Brad Gilbert
C) Tarik Benhabiles
D) Paris Hilton


7. Andy’s next slam title will be:
A) Wimbledon singles
B) U.S. Open singles
C) Australian Open singles
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis.


8. Andy should:

A) Get to net more.
B) Get to net less!
C) Stick to the power game.
D) Bribe some linespeople.


9. Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor
B) The trucker hat
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.



10. Andy will forever be known as:

A) An excellent ping pong player
B) The greatest American tennis star of his generation
C) A witty and charitable dude.
D) All of the above.
__________________
Last of the moon-and-volley specialists.

I believe in luck. How else can you explain the success of those you don't like? ---Jean Cocteau
MisterQ is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 

Old 01-27-2006, 07:14 PM   #2
country flag Deboogle!.
Vamos Mandy :)
 
Deboogle!.'s Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Looking for Andy's forehand with Sarah and Re...
Posts: 85,829
Deboogle!. has a reputation beyond reputeDeboogle!. has a reputation beyond reputeDeboogle!. has a reputation beyond reputeDeboogle!. has a reputation beyond reputeDeboogle!. has a reputation beyond reputeDeboogle!. has a reputation beyond reputeDeboogle!. has a reputation beyond reputeDeboogle!. has a reputation beyond reputeDeboogle!. has a reputation beyond reputeDeboogle!. has a reputation beyond reputeDeboogle!. has a reputation beyond repute
Default Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

I love you, Q

1. C

2. D

3. D

4. D

5. A and B

6. A


7. don't know


8. C

9. B

10. D, I hope
__________________
LA Pics & Reports ~ My New Blog: Adventures of a Picky Foodie! ~ My Travel Blog

to (in no particular order): BryOns | Mandy | MarTy | Isner | Dent | Querrey | Baghdatis | Delic | Oli | N&o | Gasquet | Ferrero | Levine | Malisse | LUX | Melzer | Moya | Nishikori | Haas | Grosjean | Ancic | Mathieu | Calleri | Bolelli | Sela | Blake | more...
Deboogle!. is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 07:19 PM   #3
country flag partygirl
Registered User
 
partygirl's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hollywood, CA
Age: 32
Posts: 13,930
partygirl has a reputation beyond reputepartygirl has a reputation beyond reputepartygirl has a reputation beyond reputepartygirl has a reputation beyond reputepartygirl has a reputation beyond reputepartygirl has a reputation beyond reputepartygirl has a reputation beyond reputepartygirl has a reputation beyond reputepartygirl has a reputation beyond reputepartygirl has a reputation beyond reputepartygirl has a reputation beyond repute
Default Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

is it really a test when we all have the answer book?

for #6
i choose A) from #9 a visor...and i mean it.
amanda moore belongs on no kind of list...neither does paris but im trying to decide which i hate less.
partygirl is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 07:21 PM   #4
country flag Fee
Registered User
 
Fee's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Northern California.
Posts: 17,865
Fee has a reputation beyond reputeFee has a reputation beyond reputeFee has a reputation beyond reputeFee has a reputation beyond reputeFee has a reputation beyond reputeFee has a reputation beyond reputeFee has a reputation beyond reputeFee has a reputation beyond reputeFee has a reputation beyond reputeFee has a reputation beyond reputeFee has a reputation beyond repute
Default Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

Mandy is actually quite sweet. I'm bummed that I may never see her again. Perhaps I'll go hang out in LA, see if I can track her down.

My answers:
1. C
2. B
3. C.
4. D
5. C
6. A
7. D
8. C
9. A
10. D
__________________
Best twitter posts of the epic match:

@dougrobson - Whoever is supplying Mahut with hair gel needs to ink a sponsorship deal now.

@Wimbledon - FYI, with @Wimbledon live scoring devices, please add 50 to the games in the fifth set of the Isner v Mahut match.

@HolterMedia - Nice to see that a three-day test has come to tennis here @wimbledon.



Andy wearring Crocs, courtesy of Smitty8

Last edited by Fee : 01-27-2006 at 07:25 PM.
Fee is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 07:35 PM   #5
country flag alfonsojose
PERSONAL JESUS
 
alfonsojose's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Barranquilla (COL)
Age: 39
Posts: 16,559
alfonsojose has a reputation beyond reputealfonsojose has a reputation beyond reputealfonsojose has a reputation beyond reputealfonsojose has a reputation beyond reputealfonsojose has a reputation beyond reputealfonsojose has a reputation beyond reputealfonsojose has a reputation beyond reputealfonsojose has a reputation beyond reputealfonsojose has a reputation beyond reputealfonsojose has a reputation beyond reputealfonsojose has a reputation beyond repute
Default Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

11. Andy's size is

A. tiny 5"
B. decent 6"
C. clever 7"
D. 8" or more
__________________
"Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another" .. Madonna

Drooling after Schuettler, Bolelli, Volandri, Starace (short haired version), ToJo, Tursunov, Alves, Davydenko, Djokovic, Petzschner, Ferrero, Simon, Qureshi
alfonsojose is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 07:37 PM   #6
country flag MisterQ
Registered User
 
MisterQ's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,115
MisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond reputeMisterQ has a reputation beyond repute
Default Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

Quote:
Originally Posted by alfonsojose
11. Andy's size is

A. tiny 5"
B. decent 6"
C. clever 7"
D. 8" or more
That's for advanced students...
__________________
Last of the moon-and-volley specialists.

I believe in luck. How else can you explain the success of those you don't like? ---Jean Cocteau
MisterQ is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 07:43 PM   #7
country flag tangerine_dream
Last dance, Andy
 
tangerine_dream's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: New York New Englander
Posts: 25,413
tangerine_dream has a reputation beyond reputetangerine_dream has a reputation beyond reputetangerine_dream has a reputation beyond reputetangerine_dream has a reputation beyond reputetangerine_dream has a reputation beyond reputetangerine_dream has a reputation beyond reputetangerine_dream has a reputation beyond reputetangerine_dream has a reputation beyond reputetangerine_dream has a reputation beyond reputetangerine_dream has a reputation beyond reputetangerine_dream has a reputation beyond repute
Default Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

Aaaahahaha! I love you Q

My answers are in bold

Quote:
1. Which celestial object stands farthest from the baseline?

A) Pluto
B) Uranus
C) Andy Roddick
D) The Oort Cloud

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?

A) Chris Fowler
B) Pam Shriver
C) Pam Shriver’s Grandmother
D) All of the above

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:

A) Illegitimate children
B) Piercings
C) Kooyong Classic Titles
D) Return Winners

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:

A) pavement
B) permafrost
C) pastrami
D) a steamroller

5. Andy Roddick’s fans persist because:

A) They are fools.
B) They have great faith in him.
C) They learn more from losing than winning.
D) They get paid good money to.

6.Andy Roddick was better off with:

A) Mandy Moore
B) Brad Gilbert
C) Tarik Benhabiles
D) Paris Hilton


7. Andy’s next slam title will be:
A) Wimbledon singles
B) U.S. Open singles
C) Australian Open singles
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis.


8. Andy should:

A) Get to net more.
B) Get to net less!
C) Stick to the power game.
D) Bribe some linespeople. As if the USO wasn't rigged enough for him


9. Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor
B) The trucker hat
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.



10. Andy will forever be known as:

A) An excellent ping pong player
B) The greatest American tennis star of his generation
C) A witty and charitable dude.
D) All of the above.
__________________
"What kind of shape am I in now? Well round is a shape." said Roddick with a laugh. "I had a very detailed retirement plan, and I feel like I've met every aspect of it: a lot of golf, a lot of carbs, a lot of fried food, and some booze, occasionally — I've been completely committed ... The results have shown."


Mugs Tennis Forums
tangerine_dream is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 07:55 PM   #8
country flag blosson
La La Land
 
blosson's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 6,986
blosson has a reputation beyond reputeblosson has a reputation beyond reputeblosson has a reputation beyond reputeblosson has a reputation beyond reputeblosson has a reputation beyond reputeblosson has a reputation beyond reputeblosson has a reputation beyond reputeblosson has a reputation beyond reputeblosson has a reputation beyond reputeblosson has a reputation beyond reputeblosson has a reputation beyond repute
Default Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

in bold

Quote:
1. Which celestial object stands farthest from the baseline?

A) Pluto
B) Uranus
C) Andy Roddick (celestial???)
D) The Oort Cloud

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?

A) Chris Fowler
B) Pam Shriver
C) Pam Shriver’s Grandmother
D) All of the above

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:

A) Illegitimate children

B) Piercings
C) Kooyong Classic Titles
D) Return Winners

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:

A) pavement
B) permafrost
C) pastrami
D) a steamroller
E) Sugar

5. Andy Roddick’s fans persist because:

A) They are fools.
B) They have great faith in him.

C) They learn more from losing than winning.
D) They get paid good money to.

6.Andy Roddick was better off with:

A) Mandy Moore
B) Brad Gilbert
C) Tarik Benhabiles
D) Paris Hilton
E) Mardy Fish

7. Andy’s next slam title will be:
A) Wimbledon singles, dont' know which year thought
B) U.S. Open singles
C) Australian Open singles
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis.


8. Andy should:

A) Get to net more.
B) Get to net less!
C) Stick to the power game.
D) Bribe some linespeople.
E) re-learn to be confident


9. Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor
B) The trucker hat
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.
E) condom



10. Andy will forever be known as:

A) An excellent ping pong player
B) The greatest American tennis star of his generation
C) A witty and charitable dude.
D) All of the above.

and because I'm advanced...

11. Andy's size is

A. tiny 5"
B. decent 6"
C. clever 7"
D. 8" or more
[/quote]
blosson is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 11:35 PM   #9
country flag guida
Registered User
 
guida's Avatar
 
Join Date: May 2005
Age: 46
Posts: 4,167
guida has a reputation beyond reputeguida has a reputation beyond reputeguida has a reputation beyond reputeguida has a reputation beyond reputeguida has a reputation beyond reputeguida has a reputation beyond reputeguida has a reputation beyond reputeguida has a reputation beyond reputeguida has a reputation beyond reputeguida has a reputation beyond reputeguida has a reputation beyond repute
Default Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

HAHAHAHA Best Andy thread in a while!
guida is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 11:52 PM   #10
country flag PinkFeatherBoa
Registered User
 
PinkFeatherBoa's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Wherever I lay my hat...
Posts: 6,302
PinkFeatherBoa has a reputation beyond reputePinkFeatherBoa has a reputation beyond reputePinkFeatherBoa has a reputation beyond reputePinkFeatherBoa has a reputation beyond reputePinkFeatherBoa has a reputation beyond reputePinkFeatherBoa has a reputation beyond reputePinkFeatherBoa has a reputation beyond reputePinkFeatherBoa has a reputation beyond reputePinkFeatherBoa has a reputation beyond reputePinkFeatherBoa has a reputation beyond reputePinkFeatherBoa has a reputation beyond repute
Default Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

My answers:
1. Which celestial object stands farthest from the baseline?
D) The Oort Cloud (well, maybe c also). d:

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?
D) All of the above
3. Andy will have seven ________ by the end of his career:
A) Illegitimate children (i was tempted by d!).

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:
A) pavement

5. Andy Roddick’s fans persist because:
A) They are fools.

6.Andy Roddick was better off with:
B) Brad Gilbert ( |: )

7. Andy’s next slam title will be:
B) U.S. Open singles or E. none of the above.

8. Andy should:
D) Bribe some linespeople.

9. Which garment brought Andy the greatest success?
B) The trucker hat

10. Andy will forever be known as:
D) All of the above. (I suppose).
__________________
Q. You must have so many different emotions going through your head. Was it like a rollercoaster for you?
STANISLAS WAWRINKA: Yeah, yeah, it's quite crazy..I never expect to win a Grand Slam.
I never dream about that because for me, I was not good enough to beat those guy.

Maybe the sky will fall?
Allez Gasquet~Mathieu~Wawrinka~Mannarino~+++
PinkFeatherBoa is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 11:52 PM   #11
country flag surfpinky
Registered User
 
surfpinky's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 11,307
surfpinky has a reputation beyond reputesurfpinky has a reputation beyond reputesurfpinky has a reputation beyond reputesurfpinky has a reputation beyond reputesurfpinky has a reputation beyond reputesurfpinky has a reputation beyond reputesurfpinky has a reputation beyond reputesurfpinky has a reputation beyond reputesurfpinky has a reputation beyond reputesurfpinky has a reputation beyond reputesurfpinky has a reputation beyond repute
Default Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

tee hee
Quote:
Originally Posted by MisterQ
1. Which celestial object stands farthest from the baseline?

A) Pluto
B) Uranus
C) Andy Roddick
D) The Oort Cloud

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?

A) Chris Fowler
B) Pam Shriver
C) Pam Shriver’s Grandmother
D) All of the above

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:

A) Illegitimate children
B) Piercings
C) Kooyong Classic Titles
D) Return Winners

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:

A) pavement
B) permafrost
C) pastrami
D) a steamroller

5. Andy Roddick’s fans persist because:

A) They are fools.
B) They have great faith in him.
C) They learn more from losing than winning.
D) They get paid good money to.

6.Andy Roddick was better off with:

A) Mandy Moore
B) Brad Gilbert
C) Tarik Benhabiles
D) Paris Hilton


7. Andy’s next slam title will be:
A) Wimbledon singles
B) U.S. Open singles
C) Australian Open singles
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis. YEAH! WOOT! hee

8. Andy should:

A) Get to net more.
B) Get to net less!
C) Stick to the power game.
D) Bribe some linespeople.


9. Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor
B) The trucker hat
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.



10. Andy will forever be known as:

A) An excellent ping pong player
B) The greatest American tennis star of his generation
C) A witty and charitable dude.
D) All of the above.
__________________
Quote:
Originally Posted by mtf
This forum requires that you wait 3 seconds between posts. Please try again in 2 seconds.
"...but the fact remains he can move faster than Severus Snape confronted with shampoo when he wants to..."
surfpinky is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 01-28-2006, 12:04 AM   #12
country flag Noelle
Registered User
 
Noelle's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: The Philippines
Age: 31
Posts: 3,725
Noelle has a reputation beyond reputeNoelle has a reputation beyond reputeNoelle has a reputation beyond reputeNoelle has a reputation beyond reputeNoelle has a reputation beyond reputeNoelle has a reputation beyond reputeNoelle has a reputation beyond reputeNoelle has a reputation beyond reputeNoelle has a reputation beyond reputeNoelle has a reputation beyond reputeNoelle has a reputation beyond repute
Default Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

1. Which celestial object stands farthest from the baseline?
B) Uranus
C) Andy Roddick
E) Andy Roddick's urANUS

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?
E) Brad Gilbert

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:
E) harems

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:
C) pastrami (wait, ants eat pastrami... )

5. Andy Roddick’s fans persist because:
E) He's hot.

6.Andy Roddick was better off with:
E) Mardy Fish

7. Andy’s next slam title will be:
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis.

8. Andy should:
C) Stick to the power game.

9. Which garment brought Andy the greatest success?
A) The visor

10. Andy will forever be known as:
E) A jerk.
__________________
On hiatus, just because.
Noelle is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 01-28-2006, 01:19 AM   #13
country flag superpinkone37
Registered User
 
superpinkone37's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Southern California
Age: 25
Posts: 7,683
superpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond repute
Default Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

Q!

__________________


superpinkone37 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 01-28-2006, 01:39 AM   #14
country flag snaillyyy
rainha (:
 
snaillyyy's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Taking care of Mar"t"y
Posts: 6,417
snaillyyy has a reputation beyond reputesnaillyyy has a reputation beyond reputesnaillyyy has a reputation beyond reputesnaillyyy has a reputation beyond reputesnaillyyy has a reputation beyond reputesnaillyyy has a reputation beyond reputesnaillyyy has a reputation beyond reputesnaillyyy has a reputation beyond reputesnaillyyy has a reputation beyond reputesnaillyyy has a reputation beyond reputesnaillyyy has a reputation beyond repute
Default Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

Love it Q !!

but I think the answer to #7 will really be winning RG doubles with Vinny
__________________
Sometimes our light goes out but is blown into flame by another human being.
Each of us owes deepest thanks to those who have rekindled this light



snaillyyy is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old 01-28-2006, 01:45 AM   #15
country flag superpinkone37
Registered User
 
superpinkone37's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Southern California
Age: 25
Posts: 7,683
superpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond reputesuperpinkone37 has a reputation beyond repute
Default Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

Quote:
Originally Posted by Freedom Reigns
Love it Q !!

but I think the answer to #7 will really be winning RG doubles with Vinny
LOL!
__________________


superpinkone37 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Copyright (C) Verticalscope Inc
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBCredits v1.4 Copyright ©2007, PixelFX Studios