Another new blog:
Θα ξανα ανέβουμε κατηγορία!
Η συνάντηση με το Μονακό το Σαββατοκύριακο που πέρασε δεν είχε την κατάληξη που θέλαμε. Παίξαμε καλό τένις και όπως χάσαμε, με τον ίδιο τροπο θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει.
Είναι σημαντικό ότι είμασταν όλοι πιο βελτιωμένοι σε σχέση με το Davis Cup του Μαρτίου με την Λετονία, και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα ξανά ανέβουμε στην δεύτερη κατηγορία!
Από τον εαυτό μου είμαι ικανοποιημένος, έδωσα ότι καλύτερο μπορούσα, κράτησα την απόδοση μου σε ένα καλό επίπεδο και τις 2 μέρες σε 9 σετ.
Συνεχίζω όμως τις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Ήδη απο χτες είμαι στην Ρουμανία για ένα Future 10.000$, κέρδισα στο 1ο γύρο στα διπλά με τον Πάρι Γεμουχίδη και σήμερα παίζω το μονό μου.
Μετά απο τη Ρουμανία θα παίξω σε ένα 10.000$ στη Σμύρνη και μετά το υπόλοιπο καλοκαίρι θα αγωνιστώ σε πιο μεγάλα τουρνουά Challenger ανά την Ευρώπη!
*He said after Davis Cup that they lost but played really well and it could've gone either way. He is confident that Greece will go up to Group 2 again. He said that the team improved since the tie against Latvia in March

. He also said that he will play a future in Romania, a future in Turkey, and then challengers in Europe