MensTennisForums.com - View Single Post - Steve Darcis

Thread: Steve Darcis
View Single Post

Old 08-01-2008, 08:30 AM   #113
country flag Nymeria
Chiudi-fan
 
Nymeria's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 75,487
Nymeria has a reputation beyond reputeNymeria has a reputation beyond reputeNymeria has a reputation beyond reputeNymeria has a reputation beyond reputeNymeria has a reputation beyond reputeNymeria has a reputation beyond reputeNymeria has a reputation beyond reputeNymeria has a reputation beyond reputeNymeria has a reputation beyond reputeNymeria has a reputation beyond reputeNymeria has a reputation beyond repute
Default Re: Steve Darcis

Quote:
Originally Posted by posted on his official website
Steve en Olivier Rochus mogen dan toch naar de Olympische Spelen. Een ad hoc-tribunaal gaf de twee spelers gelijk in hun geschil met het BOIC.

Steve en Olivier Rochus voldeden beiden zowel in het enkel- als in het dubbelspel aan de selectiecriteria van de Internationale Tennisfederatie (ITF), maar niet aan de veel strengere criteria van het BOIC.

De twee spelers dienden klacht in omdat ze zich benadeeld voelden en omdat het BOIC hen de kans ontnam om ATP-punten te sprokkelen in Peking. Steven en Ollie startten daarop een procedure die dinsdag werd bepleit in de gebouwen van het BOIC. Beiden partijen kwamen overeen dat de beslissing van het ad hoc-tribunaal definitief was.

Steve Darcis mag dus zijn koffers pakken (momenteel is Steve in België even een rustperiode aan het inlassen). Voor één keer is dat in het tennis positief nieuws.
He'll go to the olympics
__________________

Bolelli |~| Pospisil
Chiudinelli |~| Federer


Nymeria is offline View My Blog!   Reply With Quote