MensTennisForums.com - View Single Post - Davis Cup 2006

Thread: Davis Cup 2006
View Single Post

Old 02-15-2006, 04:00 PM   #72
country flag scythe19pro
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 14,132
scythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond repute
Default Re: Davis Cup 2006

Quote:
Originally Posted by Diana_rom
Din pacate stau in Satu Mare si pana la buc sunt multi tare multi km si nu as avea cum sa ma duc fiindca openul e in toamna si eu sunt la anul a XII-a,plus ca nu as avea unde sa stau.Rudele mele de acolo(ce lucreaza by the way,la externe)nu m-au vazut de un secol. Asa ca,se pare ca o sa mor fara sa iau parte la asa ceva I am so unlucky,I know.

Quote:
Originally Posted by Diana_rom
Nu imi vine sa cred ca Belarus ,echipa care am invins-o noi anu trecut a eliminat Spania,si noi,anu asta....
Belarus a trecut de Spania pt. ca au jucat acasa la ei pe o suprafata extrem de rapida. Si ce sa faca Spania cu Robredo si cu LaLo? Pe mine nu ma surprinde deloc victoria Belarusului. Sa vedem ce vor face in QF against Australia Noi i-am invins anul trecut pt. ca am jucat pe zgura. Voltchov is usless on clay.
scythe19pro is offline View My Blog!   Reply With Quote