MensTennisForums.com - View Single Post - tennis cafe`

Thread: tennis cafe`
View Single Post

Old 02-14-2006, 06:57 AM   #30
country flag scythe19pro
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 14,132
scythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond reputescythe19pro has a reputation beyond repute
Default Re: tennis cafe`

Quote:
Originally Posted by viorela_pax
GM Nu-mi permite engleza sa ma exprim, ca de altfel parca,parca mi-as da si eu cu parerea, numa' ca tre' sa ai grija de fiecare data ce spui ca se trezesc o multime care vor sa le argumentezi nush'ce si altii care dau badrepuri cu carul with no certain reason. E mai bine intr-un/o 'friendly zone'.
Pai am citit cateva din msg tale in engleza (nu mai retin pe unde) si Eu stiam f. bine engleza in liceu. Din clasa a 6-a pana intr-a 10-a am facut cu acelasi profesor, one of the best Tot ce stiu azi, de la el am invatat. Insa intr-a 11-a si a 12-a au venit niste tipe cu care nu mai faceam nimic. Acum au trecut totusi aproape 7 ani de-atunci si am mai uitat din gramatica sau cum se scriu unele cuvinte Cred ca mi-ar fi placut o facultate de limbi straine. Acum e prea tarziu, sunt satula pana peste cap de atata invatat.

Quote:
Originally Posted by viorela_pax
La PAW cred ca as fi :retard: oricum, eu nu prea aleg cu capul, aleg cu inima Dar sa stii ca admir toata treaba aia meticuloasa pe care-o faci ca manager
Pai daca nu vrei sa joci PAW, atunci vino si voteaza prin thread-urile PYW (asta ca sa promovez si eu jocul, nu? ). Uite, Coria joaca la Buenos Aires. Go and vote .
scythe19pro is offline View My Blog!   Reply With Quote