Mens Tennis Forums banner

Davis Cup

29K views 407 replies 33 participants last post by  JMG 
#1 ·
Next DC match is Finland-Ireland 7-9.4! camoon Finland and Jarkko :worship:
 
#268 ·
Pimeys keskeytti DC-ottelun

Vielä sunnuntai-iltanakaan ei ratkennut, kumpi nousee Davis Cupin Eurooppa/Afrikan I ryhmaan, Makedonia vai Suomi.
Kakkosten kaksinpelissa tunnelma kehkeytyi varsin sähköiseksi, kun hämärä laskeutui Skopjeen klo 18 jälkeen ja Timo Niemisen ja Predrag Rusevskin ottelu oli edennyt viidenteen erään. Rusevski otti kaksi ensimmäistä erää 6-4, 6-4, Nieminen seuraavat kaksi luvuin 6-2, 6-4. Makedonialainen oli jo varsin väsynyt, olihan hän pelannut viisi erää Jarkko Niemisen kanssa ja viisi erää nelinpeliä.
Kakkosten ottelun viidennen erän alussa Rusevski mursi Timo Niemisen syötön, mutta Timo oli lähellä breikata takaisin, sillä hänellä oli heti seuraavassa pelissä kaksi murtopalloa. Niitä hän ei valitettavasti pystynyt kääntämään edukseen ja menetti heti perään seuraavankin syöttönsä. Hänen onnistui kuitenkin tehdä vastamurrto ja pitää seuraava syötöonsä. Makedonialaiset alkoivat vaatia refereeltä ottelun keskeyttämistä, sillä ilta pimeni ja osa valonheittimistä, joita käytetään vain hämärän hetkellä, sammui/sammutettiin. Niiden teho on niin heikko, ettei pelkästään niiden valossa nähnyt pelata.
Ottelu pelataan loppuun maanantaina klo 12 Suomen aikaa. Silloin Timo Nieminen jatkaa tappioasemasta 2-4.

:rolleyes:
 
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top