DC mot Argentina [Archive] - MensTennisForums.com

DC mot Argentina

Malul
03-27-2007, 04:59 PM
Lindstedt is gonna play instead of aspelin,interesting choice!

i will tell you the future right here,right now:

söderling-nalbandian 1-3
tojo-canas 3-1

lindstedt/björkman-prieto/whoever 3-2

tojo-nalbandian 3-2
lindstedt-chela 0-2

Björki
03-27-2007, 05:52 PM
Svenska Davis Cup-laget uttaget
Den svenska Davis Cup-kaptenen, Mats Wilander, har nominerat sitt lag inför kvartsfinalen i Göteborg den 6-8 april. Han gör en ändring från matchen mot Vitryssland i februari då Robert Lindstedt går in i laget istället för Simon Aspelin. Jonas Björkman, Thomas Johansson och Robin Söderling kompletterar Lindstedt.

Simon Aspelin och även Michael Ryderstedt kommer finnas med i Göteborg som sparringparters och assisterande coachen, Jocke Nyström, motiverar bytet som gjorts i laget.

- Robin, Thomas och Jonas känns givna och sen är det jämnt. Robban har spelat bra på USA-svängen och spelar lite "vildare" än Simon. Jonas och Simon har inte spelat dåligt i Davis Cup men heller inte lyft det lilla extra, säger han.

Robert Lindstedt fyllde nyligen 30 år och har själv varit med som sparringpartner vid ett par tillfällen redan.

- Det känns betryggande att jag har varit med lite redan och det skal bli oerhört stimulerande och för mig är det bara att gå in och köra. Samtidigt betyder inte uttagningen i laget per automatik att jag får spela. Jag måste under träningsveckan visa att jag är värd platsen, säger Lindstedt.

Lindstedt tillhör de utpräglade dubbelspecialisterna och han är idag rankad på 46:e plats på ATP:s dubbelranking. Han har aldrig spelat med Björkman men väl mot honom och tror inte det skall bli några problem. Och det är inte som många kanske tror, landslagsdebut för Båstadbon.

- Jag har inte gjort några juniorlandskamper med när jag var 22-23 år någonting spelade jag Europacup för lag och vi vann faktiskt hela turneringen så jag är obesegrad, skojar Lindstedt.

Argentinas lag ser ut så här: Guillermo Canas, David Nalbandian, Sebastian Prieto, Juan Martin Del Potro

Nadie
03-27-2007, 08:00 PM
no Simon? :awww: