TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!! [Archive] - MensTennisForums.com

TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

MisterQ
01-27-2006, 08:10 PM
1. Which celestial object stands farthest from the baseline?

A) Pluto
B) Uranus
C) Andy Roddick
D) The Oort Cloud

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?

A) Chris Fowler
B) Pam Shriver
C) Pam Shriver’s Grandmother
D) All of the above

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:

A) Illegitimate children
B) Piercings
C) Kooyong Classic Titles
D) Return Winners

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:

A) pavement
B) permafrost
C) pastrami
D) a steamroller

5. Andy Roddick’s fans persist because:

A) They are fools.
B) They have great faith in him.
C) They learn more from losing than winning.
D) They get paid good money to.

6.Andy Roddick was better off with:

A) Mandy Moore
B) Brad Gilbert
C) Tarik Benhabiles
D) Paris Hilton


7. Andy’s next slam title will be:
A) Wimbledon singles
B) U.S. Open singles
C) Australian Open singles
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis.


8. Andy should:

A) Get to net more.
B) Get to net less!
C) Stick to the power game.
D) Bribe some linespeople.


9. Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor
B) The trucker hat
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.



10. Andy will forever be known as:

A) An excellent ping pong player
B) The greatest American tennis star of his generation
C) A witty and charitable dude.
D) All of the above.

Deboogle!.
01-27-2006, 08:14 PM
I love you, Q

1. C

2. D

3. D

4. D

5. A and B

6. A


7. don't know :(


8. C

9. B :shrug:

10. D, I hope :)

partygirl
01-27-2006, 08:19 PM
is it really a test when we all have the answer book? :)

for #6
i choose A) from #9 a visor...and i mean it.
amanda moore belongs on no kind of list...neither does paris but im trying to decide which i hate less.

Fee
01-27-2006, 08:21 PM
Mandy is actually quite sweet. I'm bummed that I may never see her again. Perhaps I'll go hang out in LA, see if I can track her down.

My answers:
1. C
2. B
3. C.
4. D
5. C
6. A
7. D
8. C
9. A
10. D

alfonsojose
01-27-2006, 08:35 PM
11. Andy's size is

A. tiny 5"
B. decent 6"
C. clever 7"
D. :eek: 8" or more :drool:

MisterQ
01-27-2006, 08:37 PM
11. Andy's size is

A. tiny 5"
B. decent 6"
C. clever 7"
D. :eek: 8" or more :drool:

That's for advanced students...

tangerine_dream
01-27-2006, 08:43 PM
Aaaahahaha! :haha: I love you Q :worship:

My answers are in bold ;)

1. Which celestial object stands farthest from the baseline?

A) Pluto
B) Uranus ;)
C) Andy Roddick
D) The Oort Cloud

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?

A) Chris Fowler
B) Pam Shriver
C) Pam Shriver’s Grandmother
D) All of the above

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:

A) Illegitimate children :haha:
B) Piercings
C) Kooyong Classic Titles
D) Return Winners

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:

A) pavement
B) permafrost
C) pastrami
D) a steamroller

5. Andy Roddick’s fans persist because:

A) They are fools.
B) They have great faith in him.
C) They learn more from losing than winning.
D) They get paid good money to.

6.Andy Roddick was better off with:

A) Mandy Moore
B) Brad Gilbert
C) Tarik Benhabiles
D) Paris Hilton


7. Andy’s next slam title will be:
A) Wimbledon singles
B) U.S. Open singles
C) Australian Open singles
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis. :lol:


8. Andy should:

A) Get to net more.
B) Get to net less!
C) Stick to the power game.
D) Bribe some linespeople. As if the USO wasn't rigged enough for him :p


9. Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor
B) The trucker hat :rocker:
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.



10. Andy will forever be known as:

A) An excellent ping pong player
B) The greatest American tennis star of his generation
C) A witty and charitable dude.
D) All of the above. :worship:

blosson
01-27-2006, 08:55 PM
in bold

1. Which celestial object stands farthest from the baseline?

A) Pluto
B) Uranus
C) Andy Roddick (celestial???)
D) The Oort Cloud

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?

A) Chris Fowler
B) Pam Shriver
C) Pam Shriver’s Grandmother
D) All of the above

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:

A) Illegitimate children
B) Piercings
C) Kooyong Classic Titles
D) Return Winners

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:

A) pavement
B) permafrost
C) pastrami
D) a steamroller
E) Sugar

5. Andy Roddick’s fans persist because:

A) They are fools.
B) They have great faith in him.
C) They learn more from losing than winning.
D) They get paid good money to.

6.Andy Roddick was better off with:

A) Mandy Moore
B) Brad Gilbert
C) Tarik Benhabiles
D) Paris Hilton
E) Mardy Fish

7. Andy’s next slam title will be:
A) Wimbledon singles, dont' know which year thought
B) U.S. Open singles
C) Australian Open singles
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis.


8. Andy should:

A) Get to net more.
B) Get to net less!
C) Stick to the power game.
D) Bribe some linespeople.
E) re-learn to be confident


9. Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor
B) The trucker hat
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.
E) condom



10. Andy will forever be known as:

A) An excellent ping pong player
B) The greatest American tennis star of his generation
C) A witty and charitable dude.
D) All of the above.

and because I'm advanced...

11. Andy's size is

A. tiny 5"
B. decent 6"
C. clever 7"
D. :eek: 8" or more :drool:
[/QUOTE]

guida
01-28-2006, 12:35 AM
HAHAHAHA Best Andy thread in a while! :haha: :haha:

PinkFeatherBoa
01-28-2006, 12:52 AM
My answers:
1. Which celestial object stands farthest from the baseline?
D) The Oort Cloud (well, maybe c also). d:

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?
D) All of the above
3. Andy will have seven ________ by the end of his career:
A) Illegitimate children (i was tempted by d!). :lol:

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:
A) pavement

5. Andy Roddick’s fans persist because:
A) They are fools.

6.Andy Roddick was better off with:
B) Brad Gilbert ( |: )

7. Andy’s next slam title will be:
B) U.S. Open singles or E. none of the above.

8. Andy should:
D) Bribe some linespeople.

9. Which garment brought Andy the greatest success?
B) The trucker hat

10. Andy will forever be known as:
D) All of the above. (I suppose).

surfpinky
01-28-2006, 12:52 AM
tee hee
1. Which celestial object stands farthest from the baseline?

A) Pluto
B) Uranus
C) Andy Roddick
D) The Oort Cloud

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?

A) Chris Fowler
B) Pam Shriver
C) Pam Shriver’s Grandmother
D) All of the above

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:

A) Illegitimate children
B) Piercings
C) Kooyong Classic Titles
D) Return Winners

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:

A) pavement
B) permafrost
C) pastrami
D) a steamroller

5. Andy Roddick’s fans persist because:

A) They are fools.
B) They have great faith in him.
C) They learn more from losing than winning.
D) They get paid good money to.

6.Andy Roddick was better off with:

A) Mandy Moore
B) Brad Gilbert
C) Tarik Benhabiles
D) Paris Hilton


7. Andy’s next slam title will be:
A) Wimbledon singles
B) U.S. Open singles
C) Australian Open singles
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis. YEAH! WOOT! hee

8. Andy should:

A) Get to net more.
B) Get to net less!
C) Stick to the power game.
D) Bribe some linespeople.


9. Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor
B) The trucker hat
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.



10. Andy will forever be known as:

A) An excellent ping pong player
B) The greatest American tennis star of his generation
C) A witty and charitable dude.
D) All of the above.

Noelle
01-28-2006, 01:04 AM
1. Which celestial object stands farthest from the baseline?
B) Uranus
C) Andy Roddick
E) Andy Roddick's urANUS :p

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?
E) Brad Gilbert

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:
E) harems

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:
C) pastrami (wait, ants eat pastrami... :eek: )

5. Andy Roddick’s fans persist because:
E) He's hot. ;)

6.Andy Roddick was better off with:
E) Mardy Fish

7. Andy’s next slam title will be:
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis. :hearts:

8. Andy should:
C) Stick to the power game.

9. Which garment brought Andy the greatest success?
A) The visor

10. Andy will forever be known as:
E) A jerk. :lol:

superpinkone37
01-28-2006, 02:19 AM
Q! :haha: :haha: :haha:

:worship:

snaillyyy
01-28-2006, 02:39 AM
:haha: Love it Q !! :worship:

but I think the answer to #7 will really be winning RG doubles with Vinny:p

superpinkone37
01-28-2006, 02:45 AM
:haha: Love it Q !! :worship:

but I think the answer to #7 will really be winning RG doubles with Vinny:pLOL!

Golfnduck
01-28-2006, 02:46 AM
1. Which celestial object stands farthest from the baseline?
D) The Oort Cloud :lol:

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?
A and C :haha:

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:
A) Illegitimate children :haha:

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:
C) pastrami :p

5) Andy Roddick’s fans persist because
B) They have great faith in them.

6.Andy Roddick was better off with:
A) Mandy Moore (Andy and Mandy :hearts: )

7. Andy’s next slam title will be:
A) Wimbledon singles (hopefully this year)

8. Andy should:
C) Stick to the power game.

9. Which garment brought Andy the greatest success?
A and B, I'm torn

10. Andy will forever be known as:
D) All of the above. :D

partygirl
01-28-2006, 04:54 PM
Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor
B) The trucker hat
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.
E) condom


You must spread some Reputation around before giving it to blosson again. :sad:


:secret: #11) is A. pass it on.

MisterQ
01-29-2006, 02:02 AM
12. Andy will not play at Delray Beach because:

A) Andre would kick his ass anyway.
B) He cannot miss Sunday Mass.
C) Sub-tropical beach culture and its scantily-clad women are repulsive to him.
D) Poker night at Mardy's!
E) Pastrami

MisterQ
01-30-2006, 09:37 PM
3. Andy will have seven ________ by the end of his career:

A) Illegitimate children
B) Piercings
C) Kooyong Classic Titles
D) Return Winners


9. Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor
B) The trucker hat
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.
E) condom



Your answer to No. 3 suggests that No. 9 is wrong. ;)

blosson
01-30-2006, 10:25 PM
or vice versa.
9) is what I wish Andy actually does and 3) is what he will get at the end of his career if he doesn't.

Q, you are super annalizing :lol:

I actually have a serious answer for your question 3) : Andy will have 14 Houston Clay Court titles by the end of his career and break all records.

heya
01-31-2006, 12:05 AM
Andy will finally have a real tennis schedule and an artificial attitude is being
created for him in a lab.
He'll win 4 Houston titles on cow pie courts (2014-7).
He'll win 3 French Opens with the help of injured opponents (2017-9).
He'll win 5 Australian titles on slime courts (2012-6). Footwork is unnecessary.
He'll win 5 Wimbledons with no umpire present (2013-8).

Maybe a neutered Roddick will allow himself time for innocent debauchery.

Sweaty women hanging around a schizo, pasty, thick-necked clown. :

Noelle
01-31-2006, 12:32 AM
:spit: :yeah: :worship: Heya!

Katdiva7
01-31-2006, 02:34 AM
1. Which celestial object stands farthest from the baseline?

A) Pluto
B) Uranus
C) Andy Roddick
D) The Oort Cloud

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?

A) Chris Fowler
B) Pam Shriver
C) Pam Shriver’s Grandmother
D) All of the above
E) Even CuteMax could beat Andy

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:

A) Illegitimate children
B) Piercings
C) Kooyong Classic Titles
D) Return Winners
E) Complimentary "I am Roger's biatch" buttons

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:

A) pavement
B) permafrost
C) pastrami
D) a steamroller

5. Andy Roddick’s fans persist because:

A) They are fools.
B) They have great faith in him.
C) They learn more from losing than winning.
D) They get paid good money to.

6.Andy Roddick was better off with:

A) Mandy Moore
B) Brad Gilbert
C) Tarik Benhabiles
D) Paris Hilton
E) Kimmy! :hearts:
Hey I can dream!


7. Andy’s next slam title will be:
A) Wimbledon singles
B) U.S. Open singles
C) Australian Open singles
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis.


8. Andy should:

A) Get to net more.
B) Get to net less!
C) Stick to the power game.
D) Bribe some linespeople.


9. Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor Bring it back!
B) The trucker hat
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.



10. Andy will forever be known as:

A) An excellent ping pong player
B) The greatest American tennis star of his generation
C) A witty and charitable dude.
D) All of the above. Cause I am bordering on insanity :)
__________________

guida
02-01-2006, 12:40 AM
Andy will finally have a real tennis schedule and an artificial attitude is being
created for him in a lab.
He'll win 4 Houston titles on cow pie courts (2014-7).
He'll win 3 French Opens with the help of injured opponents (2017-9).
He'll win 5 Australian titles on slime courts (2012-6). Footwork is unnecessary.
He'll win 5 Wimbledons with no umpire present (2013-8).

Maybe a neutered Roddick will allow himself time for innocent debauchery.

Sweaty women hanging around a schizo, pasty, thick-necked clown. :

omg Heya, you've outdone yourself this time! :haha: :haha: :haha:

surfpinky
02-01-2006, 01:07 AM
I think this is my new favorite thread.
hee hee hee