tennismania on facebook [Archive] - MensTennisForums.com

tennismania on facebook

Ivanatis
12-12-2009, 01:24 PM
http://apps.facebook.com/tennismania/

you can only play vs. the cpu, even if one could think differently at first sight, but it's fun nonetheless:)

Denaon
12-30-2009, 05:02 PM
I play it sometimes....but it gets sort of boring when you get how to beat everyone :shrug:
there should be a more challenging tennis game...but I doubt there'll be one...I mean...not as a FB application

Ivanatis
12-30-2009, 06:51 PM
well it's kinda challenging when you give your player low ratings and the cpu everything high

«Ivan»
12-30-2009, 07:16 PM
http://apps.facebook.com/tennismania/

you can only play vs. the cpu, even if one could think differently at first sight, but it's fun nonetheless:)

decky,how many points do you have?chooper 1258

Denaon
12-30-2009, 07:16 PM
well it's kinda challenging when you give your player low ratings and the cpu everything high

:scratch: Is it the same game we're talking about?
The one I play you can train your player and improve his shots...:fiery: and if you don't play it often enough, they take your training points :hysteric:
:lol:

Ivanatis
12-30-2009, 08:11 PM
decky,how many points do you have?chooper 1258

203:o my player has 5-6-5-8

:scratch: Is it the same game we're talking about?
The one I play you can train your player and improve his shots...:fiery: and if you don't play it often enough, they take your training points :hysteric:
:lol:

if you klick "train" you can choose random points for the 4 areas of game

Denaon
12-30-2009, 08:22 PM
203:o my player has 5-6-5-8



if you klick "train" you can choose random points for the 4 areas of game

I know...but if you don't play regularly they start to take points from your skills :fiery:
I've reached 11 in one area...and now I'm back at 7 or so :ras:

Ivanatis
12-30-2009, 08:28 PM
do they? that sucks:( not sure if I've been to 9 in one category, but quite possible
haven't played for quite a while, because my internet has some issues with the game; just wanted to play a match, then a white screen came instead of the match, so I refreshed and they wrote I lost the match for refreshing the site:lol:

kai.
12-30-2009, 08:50 PM
I will try it :)