sup with the arcade? [Archive] - MensTennisForums.com

sup with the arcade?

tennisIlove09
08-28-2004, 08:59 AM
i get an error everytime I try to play a game?

wtn_amanda
08-28-2004, 10:05 AM
Sorry, the arcade was down for maintenance work. It has been restored now.

tennisIlove09
08-28-2004, 06:27 PM
Thanks :D