Early Commitments - MensTennisForums.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 (permalink) Old 04-23-2008, 03:34 PM Thread Starter
Registered User
 
Klaas_nalbandian's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Age: 31
Posts: 5,200
                     
Early Commitments

Nicolas Almagro - according to Dutch teletekst
Robin Haase
Thiemo de Bakker
Igor Sijslng

Mardy Verkerk probably, he will try to get a wildcard and he proved he is improving and a former winner. He last tournament before he got injuried defeating the good Massu and Gonzalez

Nalbandian

Escude-Kuerten
Dutch players

Gasquet-Ferrero-Lopez-Mathieu

Nadal-Acasuso-Haas-Youzhny-Berdych-Gonzalez-Tursunov

Söderling-Del Potro-Bellucci-Lapentti-Roddick-Verdasco
Klaas_nalbandian is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 05-06-2008, 08:13 AM Thread Starter
Registered User
 
Klaas_nalbandian's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Age: 31
Posts: 5,200
                     
Re: Early Commitments

Wildcard to Martin Verkerk

Nalbandian

Escude-Kuerten
Dutch players

Gasquet-Ferrero-Lopez-Mathieu

Nadal-Acasuso-Haas-Youzhny-Berdych-Gonzalez-Tursunov

Söderling-Del Potro-Bellucci-Lapentti-Roddick-Verdasco
Klaas_nalbandian is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 05-15-2008, 06:01 PM
Registered User
 
Yves.'s Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Age: 24
Posts: 10,214
                     
Re: Early Commitments

I hope there will be a top 10-player in! But a tournament with only Dutch guys should be fun...
Yves. is offline  
 
post #4 of 7 (permalink) Old 05-22-2008, 08:27 AM
MONSOON season.
 
CooCooCachoo's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Upstate New York
Age: 31
Posts: 78,609
                     
Re: Early Commitments

Steve Darcis is defending his title:

Quote:
Tennisser Darcis verdedigt titel Dutch Open
Uitgegeven: 20 mei 2008 17:03

AMERSFOORT - De Belgische tennisser Steve Darcis verdedigt in juli zijn titel bij het Dutch Open, het ATP-toernooi van Amersfoort. Dat heeft toernooidirecteur Hans Felius dinsdag bekendgemaakt.
Darcis bereikte vorig jaar als qualifier het toernooi om het vervolgens totaal onverwacht te winnen. Het was zijn eerste toernooizege op de ATP-Tour. Dat het geen toevalstreffer was blijkt uit zijn opmars op de wereldranglijst.
Darcis kwam vorig jaar als nummer 297 naar Amersfoort en is inmiddels de nummer 45 van de wereld mede dankzij toernooiwinst dit jaar in Memphis.
Springplank
Felius toonde zich verguld met de komst van de 24-jarige Luikenaar: "Iedere tennisfan kent Novak Djokovic inmiddels. Hij won bij ons zijn allereerste ATP-toernooi. Nu heeft Darcis bij ons zijn doorbraak naar de wereldtop gerealiseerd. Het Dutch Open kan zich op deze manier prachtig profileren als de springplank naar de top."
(c) ANP
http://www.nu.nl/news/1575766/48/Ten...utch_Open.html

BEMELMANS | CHARDY | CHIUDINELLI
CIPOLLA| ROGER-VASSELIN | MCGEE

CooCooCachoo is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 05-22-2008, 08:28 AM
MONSOON season.
 
CooCooCachoo's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Upstate New York
Age: 31
Posts: 78,609
                     
Re: Early Commitments

And from the official site:

Quote:
Laatste nieuws
Steve Darcis verdedigt titel Dutch Open Geplaatst op: 20/05/2008

Amersfoort 20 mei 2008 – Steve Darcis verdedigt tussen 14 en 20 juli van dit jaar zijn titel bij het Dutch Open. Hij bevestigde deze week aan toernooidirecteur Hans Felius zijn komst naar het toernooicomplex op de Bokkeduinen in Amersfoort. De thans 24-jarige Belg kon in de jubileumeditie van 2007 toegevoegd worden aan de reeks van opmerkelijk winnaars bij het oudste ATP-evenement ter wereld.

Steve Darcis had geen fraaiere gelegenheid voor zijn doorbraak kunnen realiseren dan bij het vijftigste Dutch Open. De in Luik geboren Zuiderbuur, die het Frans als voertaal heeft, begon als vrijwel volledig onbekende kwalificatiespeler aan het ATP-toernooi. De destijds nummer 297 van de wereld vond in de eerste schifting bijna zijn Waterloo. Hij overleefde echter die eerste ronde, worstelde zich door de kwalificaties heen en won uiteindelijk het toernooi. Voor de Belg werd het de eerste ATP-titel.

Tien maanden later, op 12 mei 2008, bereikten Darcis met zijn trouwe coach Reginald Willems de hoogste ranking in zijn loopbaan tot nu toe, de 44ste. Op de Champions Race van de ATP staat Darcis zelfs nog zes plaatsen hoger.

Bij één ATP-titel bleef het niet. Begin maart van dit jaar werd na het gravel van het Dutch Open op het hardcourt van Memphis de tweede erepalm binnengehaald. In de finale versloeg de toen nummer 81 van de wereld de Zweed Robin Söderlin. Tussendoor, in november 2007 had de jonge Belg in Helsinki ook al zijn eerste Challengertitel veroverd.

Toernooidirecteur Hans Felius toonde zich zeer content met het feit dat Steve Darcis zijn titel komt verdedigen. ,,Iedere tennisfan kent Novak Djokovic inmiddels. In de aanloop naar het Dutch Open 2006 was hij echter nog een jonge, onbekende speler. Hij won bij ons zijn allereerste ATP toernooi. Vorig jaar stond Steve als onbekende speler op en realiseerde zijn doorbraak naar de wereldtop door ons toernooi te winnen. Het Dutch Open kan zich op deze manier prachtig profileren als de springplank naar de top.’’

Nieuwe official sponsor

Het Dutch Open heeft zich opnieuw verzekerd van de ondersteuning van een official sponsor. Afgelopen week werd een overeenkomst met AA-Drink voor twee jaar, met een optie op het derde jaar, getekend.

AA-Drink is een onderdeel van, het in Utrecht gevestigde, United Soft Drinks B.V. producent van sport/soft en frisdranken. Dhr. C. Pille, directeur, “AA-Drink is bijzonder trots de komende jaren op te mogen treden als official sponsor van het Dutch Open en wij zijn ervan overtuigd dat de samenwerking zal bijdragen aan het versterken van onze positie in de tennissport.”

AA-Drink is een toonaangevende sportdrank met een breed assortiment isotone, hypertone en een hypotone sportdranken in de smaken: Isotone, Tea Motion, Multi Nine, High Energy en Sportwater. AA-Drink heeft altijd de ideale sportdrank voor je, AA-Drink Wat Je Sport Ook Is!
http://www.dutchopentennis.nl/laatst...&nieuws_id=367

BEMELMANS | CHARDY | CHIUDINELLI
CIPOLLA| ROGER-VASSELIN | MCGEE

CooCooCachoo is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 05-22-2008, 08:29 AM
MONSOON season.
 
CooCooCachoo's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Upstate New York
Age: 31
Posts: 78,609
                     
Re: Early Commitments

WC for Martin Verkerk:

Quote:
Rentree Martin Verkerk bij Dutch Open Geplaatst op: 06/05/2008

Martin Verkerk maakt zijn rentree bij het Dutch Open. De 29-jarige Alphenaar, die in 2004 het ATP-toernooi in Amersfoort op zijn naam schreef, heeft bij toernooidirecteur Hans Felius een wildcard aangevraagd en gekregen. Het evenement in de Keistad vindt plaats van zaterdag 12 juli, met de start van het kwalificatietoernooi, tot en met de finaledag op zondag 20 juli 2008.

De titel bij het Dutch Open was het laatste spectaculaire optreden van Verkerk voordat een ernstige schouderblessure hem noopte zijn carrière te onderbreken. De na Tom Okker tweede Nederlandse winnaar van het ATP-toernooi wanhoopte niet en snoerde de sceptici die hem al hadden afgeschreven met enkele opvallende verrichtingen de mond.

Leverde zijn comeback in 2007 weinig tot geen applaus op, zijn start in 2008 verbaasde vriend en vijand. Medio maart won Verkerk na bijna drie jaar uit de roulatie te zijn geweest het Future-toernooi in het Canadese Montreal. Ruim een maand later was het bij de €50.000 Challenger van Athene opnieuw raak. De boomlange Alphenaar boekte in de Griekse hoofdstad alweer zijn tweede toernooizege na zijn terugkeer in het mondiale toptennis.

Martin Verkerk was verheugd via een wildcard bij het Dutch Open erkenning te krijgen voor zijn pogingen een geslaagde comeback te maken. “Een positief gebaar van Hans Felius. Ik heb hem benaderd voor een wildcard en hij gaf als antwoord, dat als ik fit was ik zeker een wildcard verdiende. Dat was op veel andere plaatsen wel anders. Ik merkte, dat hij waardeerde wat ik eerder bij het Dutch Open heb neergezet.”

Voor toernooidirecteur Hans Felius was de wildcard voor Verkerk een vanzelfsprekende zaak. “In de 50-jarige historie heeft het Dutch Open twee Nederlandse winnaars voortgebracht. Martin is er een van. Wie bereid is om na een lange afwezigheid zijn tennisloopbaan weer helemaal van de bodem af aan op te bouwen, verdient respect. En nog meer als de inzet met resultaten wordt bekroond. Zo’n speler moet kunnen terugkeren op het hoogste niveau, zoals bij het Dutch Open. Zeker een voormalig kampioen geef ik dan een wildcard.”

BEMELMANS | CHARDY | CHIUDINELLI
CIPOLLA| ROGER-VASSELIN | MCGEE

CooCooCachoo is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 06-03-2008, 05:38 PM
MONSOON season.
 
CooCooCachoo's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Upstate New York
Age: 31
Posts: 78,609
                     
Re: Early Commitments

Gaël Monfils will play here:

Quote:
Gael Monfils komt naar Amersfoort Geplaatst op: 03/06/2008 om 17:29:31

Gael Monfils is een van de aansprekende namen die gaat spelen op het Dutch Open 2008. De 21 jarige Fransman wordt hiermee een van de publiekslievelingen die tussen 14 en 20 juli deelneemt aan het toernooi in Amersfoort.

De jonge Fransman bevestigde dinsdag zijn komstnaar het ATP-toernooi. Monfils,
in Parijs geboren maar inmiddels in Zwitserland wonend, schreef tot zover
één titel op zijn naam, in 2005 in het Poolse Sopot. Met zijn 21 jaar moeten
de grote dagen nog komen.

Met een plaats bij de laatste acht van Roland Garros, met overwinningen op
onder andere de Oostenrijker Jurgen Melzer en de Kroaat Ivan Ljubicic,
bewijst Monfils zijn grote klasse. In de vierde ronde bracht de Fransman het
thuispubliek in extase met zijn spectaculaire vier sets overwinning op de
hard serverende Kroaat. In de kwartfinale speelt Monfils tegen de Spaanse
graveltopper David Ferrer.

Toernooidirecteur Hans Felius toonde zich zeer content met de komst van
Monfils. ?Met zijn strijdlust, open persoonlijkheid en een fantastische
interactie met het publiek moet deze tennisser met de aansprekende, donkere
ogen een ware sensatie kunnen worden. Monfils is een van die spelers die ik
graag bij het Dutch Open wilde zien spelen. Jong en boordevol talent.?

BEMELMANS | CHARDY | CHIUDINELLI
CIPOLLA| ROGER-VASSELIN | MCGEE

CooCooCachoo is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register NowIn order to be able to post messages on the MensTennisForums.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this PagePosting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome