TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!! - MensTennisForums.com
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 25 (permalink) Old 01-27-2006, 08:10 PM Thread Starter
Registered User
 
MisterQ's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,115
                     
TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

1. Which celestial object stands farthest from the baseline?

A) Pluto
B) Uranus
C) Andy Roddick
D) The Oort Cloud

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?

A) Chris Fowler
B) Pam Shriver
C) Pam Shriver’s Grandmother
D) All of the above

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:

A) Illegitimate children
B) Piercings
C) Kooyong Classic Titles
D) Return Winners

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:

A) pavement
B) permafrost
C) pastrami
D) a steamroller

5. Andy Roddick’s fans persist because:

A) They are fools.
B) They have great faith in him.
C) They learn more from losing than winning.
D) They get paid good money to.

6.Andy Roddick was better off with:

A) Mandy Moore
B) Brad Gilbert
C) Tarik Benhabiles
D) Paris Hilton


7. Andy’s next slam title will be:
A) Wimbledon singles
B) U.S. Open singles
C) Australian Open singles
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis.


8. Andy should:

A) Get to net more.
B) Get to net less!
C) Stick to the power game.
D) Bribe some linespeople.


9. Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor
B) The trucker hat
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.



10. Andy will forever be known as:

A) An excellent ping pong player
B) The greatest American tennis star of his generation
C) A witty and charitable dude.
D) All of the above.

Last of the moon-and-volley specialists.

I believe in luck. How else can you explain the success of those you don't like? ---Jean Cocteau
MisterQ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 25 (permalink) Old 01-27-2006, 08:14 PM
Vamos Mandy :)
 
Deboogle!.'s Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Looking for Andy's forehand with Sarah and Re...
Posts: 85,829
                     
Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

I love you, Q

1. C

2. D

3. D

4. D

5. A and B

6. A


7. don't know


8. C

9. B

10. D, I hope

LA Pics & Reports ~ My New Blog: Adventures of a Picky Foodie! ~ My Travel Blog

to (in no particular order): BryOns | Mandy | MarTy | Isner | Dent | Querrey | Baghdatis | Delic | Oli | N&o | Gasquet | Ferrero | Levine | Malisse | LUX | Melzer | Moya | Nishikori | Haas | Grosjean | Ancic | Mathieu | Calleri | Bolelli | Sela | Blake | more...
Deboogle!. is offline  
post #3 of 25 (permalink) Old 01-27-2006, 08:19 PM
Registered User
 
partygirl's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hollywood, CA
Age: 34
Posts: 14,051
                     
Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

is it really a test when we all have the answer book?

for #6
i choose A) from #9 a visor...and i mean it.
amanda moore belongs on no kind of list...neither does paris but im trying to decide which i hate less.
partygirl is offline  
post #4 of 25 (permalink) Old 01-27-2006, 08:21 PM
country flag Fee
Registered User
 
Fee's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Northern California.
Posts: 17,866
                     
Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

Mandy is actually quite sweet. I'm bummed that I may never see her again. Perhaps I'll go hang out in LA, see if I can track her down.

My answers:
1. C
2. B
3. C.
4. D
5. C
6. A
7. D
8. C
9. A
10. D

Best twitter posts of the epic match:

@dougrobson - Whoever is supplying Mahut with hair gel needs to ink a sponsorship deal now.

@Wimbledon - FYI, with @Wimbledon live scoring devices, please add 50 to the games in the fifth set of the Isner v Mahut match.

@HolterMedia - Nice to see that a three-day test has come to tennis here @wimbledon.



Andy wearring Crocs, courtesy of Smitty8

Last edited by Fee; 01-27-2006 at 08:25 PM.
Fee is offline  
post #5 of 25 (permalink) Old 01-27-2006, 08:35 PM
F***ing have it
 
alfonsojose's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Barranquilla (COL)
Age: 41
Posts: 16,976
                     
Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

11. Andy's size is

A. tiny 5"
B. decent 6"
C. clever 7"
D. 8" or more

"Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another" .. Madonna

Drooling after Schuettler, Bolelli, Volandri, Starace (short haired version), ToJo, Tursunov, Alves, Petzschner, Simon, Qureshi, Steve Johnson
alfonsojose is offline  
post #6 of 25 (permalink) Old 01-27-2006, 08:37 PM Thread Starter
Registered User
 
MisterQ's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,115
                     
Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

Quote:
Originally Posted by alfonsojose
11. Andy's size is

A. tiny 5"
B. decent 6"
C. clever 7"
D. 8" or more
That's for advanced students...

Last of the moon-and-volley specialists.

I believe in luck. How else can you explain the success of those you don't like? ---Jean Cocteau
MisterQ is offline  
post #7 of 25 (permalink) Old 01-27-2006, 08:43 PM
Last dance, Andy
 
tangerine_dream's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: New York New Englander
Posts: 25,446
                     
Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

Aaaahahaha! I love you Q

My answers are in bold

Quote:
1. Which celestial object stands farthest from the baseline?

A) Pluto
B) Uranus
C) Andy Roddick
D) The Oort Cloud

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?

A) Chris Fowler
B) Pam Shriver
C) Pam Shriver’s Grandmother
D) All of the above

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:

A) Illegitimate children
B) Piercings
C) Kooyong Classic Titles
D) Return Winners

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:

A) pavement
B) permafrost
C) pastrami
D) a steamroller

5. Andy Roddick’s fans persist because:

A) They are fools.
B) They have great faith in him.
C) They learn more from losing than winning.
D) They get paid good money to.

6.Andy Roddick was better off with:

A) Mandy Moore
B) Brad Gilbert
C) Tarik Benhabiles
D) Paris Hilton


7. Andy’s next slam title will be:
A) Wimbledon singles
B) U.S. Open singles
C) Australian Open singles
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis.


8. Andy should:

A) Get to net more.
B) Get to net less!
C) Stick to the power game.
D) Bribe some linespeople. As if the USO wasn't rigged enough for him


9. Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor
B) The trucker hat
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.



10. Andy will forever be known as:

A) An excellent ping pong player
B) The greatest American tennis star of his generation
C) A witty and charitable dude.
D) All of the above.

"What kind of shape am I in now? Well round is a shape." said Roddick with a laugh. "I had a very detailed retirement plan, and I feel like I've met every aspect of it: a lot of golf, a lot of carbs, a lot of fried food, and some booze, occasionally — I've been completely committed ... The results have shown."


Mugs Tennis Forums
tangerine_dream is offline  
post #8 of 25 (permalink) Old 01-27-2006, 08:55 PM
La La Land
 
blosson's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 6,986
                     
Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

in bold

Quote:
1. Which celestial object stands farthest from the baseline?

A) Pluto
B) Uranus
C) Andy Roddick (celestial???)
D) The Oort Cloud

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?

A) Chris Fowler
B) Pam Shriver
C) Pam Shriver’s Grandmother
D) All of the above

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:

A) Illegitimate children

B) Piercings
C) Kooyong Classic Titles
D) Return Winners

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:

A) pavement
B) permafrost
C) pastrami
D) a steamroller
E) Sugar

5. Andy Roddick’s fans persist because:

A) They are fools.
B) They have great faith in him.

C) They learn more from losing than winning.
D) They get paid good money to.

6.Andy Roddick was better off with:

A) Mandy Moore
B) Brad Gilbert
C) Tarik Benhabiles
D) Paris Hilton
E) Mardy Fish

7. Andy’s next slam title will be:
A) Wimbledon singles, dont' know which year thought
B) U.S. Open singles
C) Australian Open singles
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis.


8. Andy should:

A) Get to net more.
B) Get to net less!
C) Stick to the power game.
D) Bribe some linespeople.
E) re-learn to be confident


9. Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor
B) The trucker hat
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.
E) condom



10. Andy will forever be known as:

A) An excellent ping pong player
B) The greatest American tennis star of his generation
C) A witty and charitable dude.
D) All of the above.

and because I'm advanced...

11. Andy's size is

A. tiny 5"
B. decent 6"
C. clever 7"
D. 8" or more
[/QUOTE]
blosson is offline  
post #9 of 25 (permalink) Old 01-28-2006, 12:35 AM
Registered User
 
guida's Avatar
 
Join Date: May 2005
Age: 48
Posts: 4,167
                     
Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

HAHAHAHA Best Andy thread in a while!
guida is offline  
post #10 of 25 (permalink) Old 01-28-2006, 12:52 AM
Registered User
 
PinkFeatherBoa's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Wherever I lay my hat...
Posts: 6,304
                     
Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

My answers:
1. Which celestial object stands farthest from the baseline?
D) The Oort Cloud (well, maybe c also). d:

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?
D) All of the above
3. Andy will have seven ________ by the end of his career:
A) Illegitimate children (i was tempted by d!).

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:
A) pavement

5. Andy Roddick’s fans persist because:
A) They are fools.

6.Andy Roddick was better off with:
B) Brad Gilbert ( |: )

7. Andy’s next slam title will be:
B) U.S. Open singles or E. none of the above.

8. Andy should:
D) Bribe some linespeople.

9. Which garment brought Andy the greatest success?
B) The trucker hat

10. Andy will forever be known as:
D) All of the above. (I suppose).

Q. You must have so many different emotions going through your head. Was it like a rollercoaster for you?
STANISLAS WAWRINKA: Yeah, yeah, it's quite crazy..I never expect to win a Grand Slam.
I never dream about that because for me, I was not good enough to beat those guy.

Maybe the sky will fall?
Allez Gasquet~Mathieu~Wawrinka~Mannarino~+++
PinkFeatherBoa is offline  
post #11 of 25 (permalink) Old 01-28-2006, 12:52 AM
Registered User
 
surfpinky's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 11,307
                     
Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

tee hee
Quote:
Originally Posted by MisterQ
1. Which celestial object stands farthest from the baseline?

A) Pluto
B) Uranus
C) Andy Roddick
D) The Oort Cloud

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?

A) Chris Fowler
B) Pam Shriver
C) Pam Shriver’s Grandmother
D) All of the above

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:

A) Illegitimate children
B) Piercings
C) Kooyong Classic Titles
D) Return Winners

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:

A) pavement
B) permafrost
C) pastrami
D) a steamroller

5. Andy Roddick’s fans persist because:

A) They are fools.
B) They have great faith in him.
C) They learn more from losing than winning.
D) They get paid good money to.

6.Andy Roddick was better off with:

A) Mandy Moore
B) Brad Gilbert
C) Tarik Benhabiles
D) Paris Hilton


7. Andy’s next slam title will be:
A) Wimbledon singles
B) U.S. Open singles
C) Australian Open singles
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis. YEAH! WOOT! hee

8. Andy should:

A) Get to net more.
B) Get to net less!
C) Stick to the power game.
D) Bribe some linespeople.


9. Which garment brought Andy the greatest success?

A) The visor
B) The trucker hat
C) That subway shirt thingie
D) Those shirts with alligators on them.



10. Andy will forever be known as:

A) An excellent ping pong player
B) The greatest American tennis star of his generation
C) A witty and charitable dude.
D) All of the above.

Quote:
Originally Posted by mtf
This forum requires that you wait 3 seconds between posts. Please try again in 2 seconds.
"...but the fact remains he can move faster than Severus Snape confronted with shampoo when he wants to..."
surfpinky is offline  
post #12 of 25 (permalink) Old 01-28-2006, 01:04 AM
Registered User
 
Noelle's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: The Philippines
Age: 33
Posts: 3,725
                     
Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

1. Which celestial object stands farthest from the baseline?
B) Uranus
C) Andy Roddick
E) Andy Roddick's urANUS

2. Which of the following could beat Andy Roddick at Roland Garros?
E) Brad Gilbert

3. Andy will have seven ________ by the end of his career:
E) harems

4. Andy Roddick is to Roger Federer as an ant is to:
C) pastrami (wait, ants eat pastrami... )

5. Andy Roddick’s fans persist because:
E) He's hot.

6.Andy Roddick was better off with:
E) Mardy Fish

7. Andy’s next slam title will be:
D) Roland Garros mixed doubles with Martina Hingis.

8. Andy should:
C) Stick to the power game.

9. Which garment brought Andy the greatest success?
A) The visor

10. Andy will forever be known as:
E) A jerk.

On hiatus, just because.
Noelle is offline  
post #13 of 25 (permalink) Old 01-28-2006, 02:19 AM
Registered User
 
superpinkone37's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Southern California
Age: 27
Posts: 7,683
                     
Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

Q!




superpinkone37 is offline  
post #14 of 25 (permalink) Old 01-28-2006, 02:39 AM
rainha (:
 
snaillyyy's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Taking care of Mar"t"y
Posts: 6,417
                     
Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

Love it Q !!

but I think the answer to #7 will really be winning RG doubles with Vinny

Sometimes our light goes out but is blown into flame by another human being.
Each of us owes deepest thanks to those who have rekindled this light



snaillyyy is offline  
post #15 of 25 (permalink) Old 01-28-2006, 02:45 AM
Registered User
 
superpinkone37's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Southern California
Age: 27
Posts: 7,683
                     
Re: TEST YOUR ANDY RODDICK KNOWLEDGE!!!

Quote:
Originally Posted by Freedom Reigns
Love it Q !!

but I think the answer to #7 will really be winning RG doubles with Vinny
LOL!



superpinkone37 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the MensTennisForums.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome