MensTennisForums.com - View Single Post - Week 20: St. Pölten, Casablanca, Budapest, Lasi, Sarajevo
View Single Post
post #86 of (permalink) Old 05-22-2004, 04:32 PM
zoeziepoezie
Registered User
 
zoeziepoezie's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 498
                     
Re: Week 20: St. Pölten, Casablanca, Budapest, Lasi, Sarajevo

Goran Ivanisevic & Jose Acasuso withdraws so they need two lucky losers and Kristof is LL2!!! So Kristof is in the main draw !!!!!

Lucky loser Vliegen op hoofdtabel 22-05-2004
Kristof Vliegen krijgt dan toch een plaatsje op de hoofdtabel van Roland Garros. De Limburger wordt opgevist als lucky loser.

Vliegen (ATP-110) mag Florian Mayer (ATP-75) dankbaar zijn. De Duitser schakelde in de laatste kwalificatieronde de Amerikaan Robert Kendrick (ATP-143) uit. Daardoor schuift Vliegen in de hierarchie van de lucky losers op naar de tweede plaats, achter de Amerikaan Jeff Salzenstein (ATP-102).

Vrijdag verloor Vliegen in zijn laatste kwalificatiematch van nog een andere Amerikaan, Kevin Kim (ATP 209). Maar omdat de Kroaat Goran Ivanisevic en de Argentijn José Acasuso, die rechtstreeks geplaatst waren voor de hoofdtabel, forfait geven, mag Vliegen vanaf maandag meestrijden aan de Porte d'Auteuil.

Zo wordt Vliegen de zevende Belg op de hoofdtabel van Roland Garros. Xavier Malisse, Olivier en Christophe Rochus, Gilles Elseneer, Justine Henin-Hardenne en Els Callens zijn de andere Belgen.

bron : sport.be
zoeziepoezie is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome