PM problem -
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 07-03-2012, 01:21 AM Thread Starter
Registered User
156mphserve's Avatar
Join Date: Jul 2009
Posts: 17,836
PM problem

I am having a problem when sending PM's. I go to send a new PM by using the link on the side when in my inbox. Normally I just type the first few letters of someone's username in the box, and their name appears and I can click on it, but now when I click on it nothing happens, their entire name doesn't go into the box.

The last couple days I can just refresh the page and it's noraml again but tonight it doesn't work at all, I have to type the whole name, or go to said person's post and send the PM by the link under their profile.

it's not a big problem, but it's be nice if it was fixed

2012 Chennai Champion
11-13 San Jose 3-Peat

Welcome Your Newest Top 10 Member


Proud Canadian
11-13 San Jose 3-Peat
2012 Chennai Champion
156mphserve is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome