Mens Tennis Forums banner

Omdat we niet willen onderdoen voor het Nederlandse topic.....#3

156K views 3K replies 8 participants last post by  Bart. 
#1 · (Edited)
Precies en mijn baas geeft ook aan dat ze mij op het werk ook niet kwijt willen, dus nog meer reden om te blijven. Soms moet je je dromen ook aanpassen natuurlijk. Dan maar wat extra en langere vakanties naar Zwitserland plannen.
Mooi om te horen :) En natuurlijk moet je je plannen aanpassen. Als we alles op voorhand al zouden weten, zou dat het plannen een stuk vlotten kunnen laten verlopen :lol:
 
#2 ·
Stiekem kijk ik ook wel wat rond natuurlijk, maar ik zou toch graag nog wat meer sparen voordat ik de stap zet.
Ik werk natuurlijk al wat langer, dus heb al iets langer kunnen sparen.

Maar, het maakt niet uit wanneer de stap gezet wordt. Het belangrijkste is dat je de stap zet op een moment dat het voor jou goed is. Dan kan nu zijn, over een jaar, of over 10 jaar. Voor iedereen is dat moment anders natuurlijk :)
 
#4 ·
Ja, hoe lang werk jij eigenlijk al?:)

Iedereen moet doen waar hij zich goed bij voelt natuurlijk:) Al moet ik zeggen dat ik mezelf wel in vraag blijf stellen als ik mensen van mijn leeftijd zie die alleen gaan wonen, trouwen, al 2 kinderen hebben...
 
#28 ·
zucht, weet niet meer hoe laat ik altijd de trein pak om naar Zuid-Limburg te gaan voor de Amstel Gold Race :confused: ik dacht dat de eerste trein later ging, en dat ik altijd maar net op tijd was. En aangezien ik morgen vermoedelijk heel moe ben, wil ik toch liever wat langer slapen... zou als ik nu de eerste trein pak ruim een uur voor de start in Maastricht kunnen zijn...
 
#67 ·
Heb je on labo nog niet gezien :eek: Echt een schande soms. Paar weken terug was er een presentator (en andere medewerkers) van een tv-programma op bezoek. Ik was echt beschaamd.
In het begin ruimde ik nog alles op omdat ik ook hou van een propere werkomgeving, maar als anderen niet meewerken, dan is de motivatie er ook niet meer om op te ruimen. Ben tenslotte niet aangenomen als poetsvrouw
 
#68 ·
Nee, het moet niet van één persoon komen. Anders blijf je maar opruimen, als de anderen alleen maar rommel creëren.

Wij hebben dat laatst wel gedaan toen er hoge bazen op bezoek kwamen. Alles in een doos gegooid. Vreemd genoeg zitten al die spullen nog steeds in die doos, dus blijkbaar missen ze het niet. En het is nu weer net zo'n bende als eerst, binnenkort nog een doos pakken en alles in gooien en hopen dat ze er ooit van leren :p
 
#70 ·
Een paar mensen van hogerhand zijn mijn baas er van proberen te overtuigen om te verhuizen naar het moederbedrijf. Wordt nog spannend voor mij...verhuis ik mee, of hebben ze mij niet meer nodig. Zou liever niet mee verhuizen want dat is bijna een uur langer onderweg...
 
#73 ·
Dat heb je ook natuurlijk. Bij ons wordt er sinds kort gepoetst door een vrouw van één of andere poetsfirma. Die doet enkel de vloer. Vroeger deed de vaste poetsvrouw dat nog, maar die poetste tenminste alles en niet enkel de vloer. Deze maakt er zich snel vanaf met als gevolg dat het niet enkel rommelig ligt door voorwerpen, maar ook nog eens smerig door stof en andere producten...
 
#92 ·
Je hebt natuurlijk het voordeel dat je net om de hoek werkt, dus dan is de stap makkelijker gezet om op zaterdag en zondag te werken. Ik zou die hele verplaatsing niet zien zitten, niet dat ik daar iets in het weekend zou kunnen doen, maar toch. Hoewel ik vorig jaar toch ook al op een feestdag of zaterdag ben gegaan om proeven te gaan beoordelen.
 
#93 ·
Ik hoef niet naar het werk toe te gaan om te kunnen werken. Ik had vrijdag mijn laptop mee naar huis genomen en kan met mijn werklaptop thuis inloggen op het netwerk. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om de beslissing te maken om een paar extra uurtjes te draaien.
 
#97 ·
Jah, ik ben ook altijd wel geïnteresseerd in werk-gerelateerde onderwerpen, maar als ik echt werk wil afhandelen, heb ik de systemen nodig. En voor bescherming van klantgegevens en dergelijke kunnen we daar alleen op als we op een werklaptop werken en dan moeten we vanuit thuis ook nog met speciale toegangscodes inloggen op het netwerk.
 
#136 ·
Geloof dat dat eng is, klinkt niet goed. Is er iets van stress waar je op dit moment last van hebt? Lijkt me dat zoiets gerelateerd is aan stress.

Werd zelf wakker met een lichte migraine aanval, heb ik gelukkig tegen kunnen vechten zonder medicijnen. Komt denk ik doordat ik het zo druk heb, dan heb ik er geen last van als ik iets te doen heb, dus komt zo'n aanval als ik een dagje vrij heb.
 
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top